Εμβιομηχανικές-Βιολογικές & Τεχνολογικές Εξελίξεις στην Ορθοπαιδική

Ο κ. Γεώργιος Σάπκας, Ορθοπαιδικός-Χειρουργός & Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και το Metropolitan Hospital καλούν κάθε ενδιαφερόμενο σε ημερίδα με θέμα: «Εμβιομηχανικές-Βιολογικές & Τεχνολογικές Εξελίξεις στην Ορθοπαιδική», με σκοπό αυτή η ενημέρωση να γίνει γνώση που θα ωφελήσει ιατρούς και ασθενείς.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του Metropolitan Hospital, το Σάββατο, 6 Απριλίου 2019. Η εκδήλωση περιλαμβάνεται επίσης στο πρόγραμμα της τακτικής εκπαιδευτικής διημερίδας της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ), που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, στο αμφιθέατρο «Π. Κονιαλίδης» της ΕΕΧΟΤ.

Κάθε συμμετοχή ευπρόσδεκτη.

Διοργάνωση: Γιώργος Σάπκας, Καθηγητής Ορθοπαιδικής. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερες πληροφορίες στο 21 0480 9828 και στο 693 2226746

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Σημειώνεται ότι οι κ.κ. Γεώργιος Σάπκας, Καθηγητής Ορθοπαιδικής και Χρήστος Θέος Διευθυντής Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων του Metropolitan Hospital, θα είναι ομιλητές σε επιστημονική ημερίδα με θέμα «Παθήσεις-Κακώσεις παιδιών και εφήβων», υπό την αιγίδα του δήμου Πόρου, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στις 11.00 π.μ., στο κτίριο Ανδρέας Συγγρός.