Στην Παιδιατρική Metropolitan όλοι είναι… Ολυμπιακός Χριστουγέννων

Κόκκινα μάγουλα, κόκκινοι σκούφοι, κόκκινες φανέλες… κοκκίνισε η Παιδιατρική του Metropolitan Hospital και ήταν τυχεροί όσες και όσοι το έζησαν.

Με πρωτοβουλία του Θεραπευτηρίου, σε συνεργασία με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και σε «ενορχήστρωση» του Χρήστου Θέου, του Διευθυντή Ορθοπαιδικού και γιατρού της ομάδας, έξι ερυθρόλευκοι παίκτες, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, o Βασίλης Τοροσίδης, o  Κώστας Τσιμίκας, o Γιώργος Μασούρας, o Ρούμπεν Σεμέδο και o Ντανιέλ Ποντένσε, έκαναν μια κατακόκκινη έκπληξη στους μικρούς νοσηλευόμενους της Παιδιατρικής για να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα λίγο νωρίτερα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μαζί με το προσωπικό της Κλινικής έγιναν μια τεράστια αγκαλιά, είχε συζήτηση, αυτόγραφα, δωράκια, κόκκινα μάγουλα για τους μικρούς οπαδούς όλων των ομάδων και, κυρίως, αυθόρμητα, γλυκά, υπέροχα, ζεστά, από καρδιάς χαμόγελα.

Η  Παιδιατρική Metropolitan, ένα πλήρες παιδικό νοσοκομείο με όλες τις εξειδικεύσεις για την υγεία των παιδιών, καλωσόρισε τους παίκτες και εύχεται σε όλους χρόνια πολλά.

 

BINTEO