Διαδικτυακό Συνέδριο Endosummit 2021 στις 11 Φεβρουαρίου

Το Μetropolitan General και η Κλινική Προηγμένης Θεραπευτικής Ενδοσκόπησης υπό τη διεύθυνση του Δρ. Μπασιούκα Στέφανου, θα συμμετέχουν ενεργά στο διαδικτυακό Συνέδριο Endosummit 2021 στις 11 Φεβρουαρίου, αναδεικνύοντας την πρωτοποριακή τεχνική της Ενδοσκοπικής Υποβλεννογόνιας Διατομής (ESD). Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις στη Γαστρεντερολογία καθώς μεταδίδεται σε παγκόσμιο επίπεδο υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Ενδοσκόπησης (WEO).

H Κλινική Προηγμένης Θεραπευτικής Ενδοσκόπησης του Metropolitan General αποτελεί, με βάση τον ετήσιο αριθμό περιστατικών στην τεχνική της ESD, κέντρο αναφοράς στον Ελληνικό χώρο και ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα στην Ευρώπη. Aυτο επιβεβαιώνεται και από την τιμητική πρόσκληση που έλαβαν να πραγματοποιήσουν σε live-streaming μετάδοση ενδοσκοπική εκτομή πρώιμου γαστρικού καρκίνου με την τεχνική της Ενδοσκοπικής Υποβλεννογόνιας Διατομής (ESD), την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου και ώρα έναρξης 12.20. Η μετάδοση θα γίνει μέσω της μεγαλύτερης παγκόσμιας διαδικτυακής πλατφόρμας εκδηλώσεων ενδοσκόπησης, το Endoscopy On Air (endoscopyonair.com), με εγγεγραμμένους πάνω από 14.000 γαστρεντερολόγους από όλο τον κόσμο. Κάθε εκδήλωση διαρκεί 10 ώρες κατά τις οποίες συνδέονται αναγνωρισμένοι ομιλητές για συζήτηση πάνω στις νεότερες εξελίξεις και παράλληλα, προσκαλούνται νοσοκομεία να επιδείξουν σε ζωντανή σύνδεση περιστατικά πρωτοποριακών επεμβατικών τεχνικών.

Σημειώνεται ότι για τις ανάγκες της μετάδοσης, θα παραχωρηθεί επιπρόσθετα από τη Wind, τον αποκλειστικό τηλεπικοινωνιακό πάροχο του Μetropolitan General αλλά και των υπόλοιπων θεραπευτηρίων του ομίλου υγείας Hellenic Healthcare Group, οπτική ίνα υψηλών ταχυτήτων.

Για την παρακολούθηση του Συνεδρίου, μπορείτε να επισκεφτείτε το endoscopyonair.com και να κάνετε δωρεάν εγγραφή.

photo live streaming