Νέα υπηρεσία «GoBackSafe» απο Metropolitan: κάντε εύκολα και γρήγορα Test Covid-19 για το ταξίδι σαςTα θεραπευτήρια Υγεία, Μetropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta Interclinic, καθώς και τα Διαγνωστικά Κέντρα HealthSpot, μέλη του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, του Hellenic Healthcare Group, προσφέρουν σε όλους τους ταξιδιώτες μέσω της υπηρεσίας «GoΒackSafe» τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εύκολα και γρήγορα το τεστ Covid-19.

Διαθέτοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο εξεταστικών κέντρων σε όλους τους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, τον απαραίτητο εξοπλισμό και το εξειδικευμένο προσωπικό, τα δύο θεραπευτήρια προσφέρουν τη δυνατότητα διενέργειας όλων των ειδών τεστ Covid-19 (μέθοδοι RT-PCR, Rapid PCR και Rapid Ag) σύμφωνα με τις απαιτήσεις που ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το αμερικανικό CDC.

Η όλη διαδικασία ειναι εξαιρετικά απλή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το gobacksafe.digitalclinic.gr για να κλείσουν online το ραντεβού για το τεστ.Η δειγματοληψία από εξειδικευμένο προσωπικό γίνεται είτε στο πιο κοντινό εξεταστικό κέντρο είτε στο ξενοδοχείο που διαμένουν, χωρίς να απαιτείται η μετακίνησή τους.

Τα αποτελέσματα αποστέλλονται με email και sms, για το τεστ ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Covid-19 Ag test) μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, ενώ για το τεστ Covid-19 με τη μοριακή μέθοδο (PCR) εντός 24 ωρώ

Ενημερωθείτε αναλυτικά ΕΔΩ και… Go Back Safe!