3η διεπιστημονική προσέγγιση του καρκίνου μαστού και του γυναικολογικού καρκίνου

H Ελληνική Διεπιστημονική Εταιρεία Καρκίνου Μαστού διοργανώνει την «3η Διεπιστημονική Προσέγγιση του Καρκίνου Μαστού και του Γυναικολογικού Καρκίνου. Από τη θεωρία στην πράξη», στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2017, στο Ξενοδοχείο Hilton Athens.

Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο κ. Β. ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ, Διευθυντής Γ Ογκολογικής Kλινικής του Μetropolitan Hospital και   κ. Χ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, Διευθυντής Β’ Ογκολογικής Κλινικής του Μetropolitan Hospital.

Πρόεδροι της Επιστημονικής Επιτροπής είναι ο κ. Β. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Διευθυντής Μονάδας Μαστού - Χειρουργικής Κλινικής Μαστού του Metropolitan Hospital και ο κ. Α. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, Διευθυντής Κλινικής Ακτινοθεραπευτικής - Ογκολογίας του Metropolitan Hospital.

Σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME-UEMS θα χορηγηθούν μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits).

Το Πιστοποιητικό Παρακολούθησης θα δοθεί μετά το πέρας του Συνεδρίου το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, σε όσους συνέδρους έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον το 60% των συνολικών ωρών του επιστημονικού προγράμματος. Βάσει της τελευταίας εγκυκλίου του ΕΟΦ, θα υπάρχει στην είσοδο της αίθουσας σύστημα καταμέτρησης του χρόνου παρακολούθησης. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του πιστοποιητικού, είναι η συμπλήρωση του δελτίου αξιολόγησης, το οποίο θα δοθεί από τη Γραμματεία του Συνεδρίου.

Η εγγραφή στο Συνέδριο είναι δωρεάν.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το πρόγραμμα πατήστε εδώ.