Η Εταιρεία Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Παιδιατρική και η Παιδιατρική Metropolitan, σας καλούν στο 6ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής…

Για μια ακόμα χρονιά η Εταιρεία Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Παιδιατρική σε συνεργασία με την Παιδιατρική Metropolitan, διοργανώνουν το 6ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο, όπου πολλοί, έμπειροι και εγνωσμένης αξίας επιστήμονες και ειδικοί θα παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις και τα νεότερα στο χώρο της Παιδιατρικής, που και φέτος είναι πολλά. Το 6ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία ομιλητών και συνέδρων, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Divani Caravel και η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν. Θα χορηγηθούν πιστοποιητικά συμμετοχής, με μόρια για τους ιατρούς εφόσον έχει καλυφθεί ο απαιτούμενος χρόνος παρακολούθησης.

Το Δ.Σ. της Εταιρίας Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Παιδιατρική, ο Dr Γεώργιος Τσόλας, Διευθυντής της Παιδιατρικής Metropolitan, και ο κ. Δημήτριος Καφετζής, Ειδικός Σύμβουλος της Διοίκησης του Metropolitan και Ομότιμος

Καθηγητής ΕΚΠΑ, καλούν κάθε ενδιαφερόμενη και ενδιαφερόμενο να ωφεληθεί επιστημονικά από την πλούσια και ποικίλη θεματολογία του Σεμιναρίου καθώς και από τις πολύ ενδιαφέρουσες προγραμματισμένες παρουσιάσεις και τις ανοιχτές συζητήσεις που θα τις ακολουθήσουν.

Για το πλήρες πρόγραμμα του 6ου Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου Παιδιατρικής, τους ομιλητές και την εγγραφή σας πατήστε εδώ.