Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή κοινότητα για την υγεία, του Metropolitan Hospital. Μαζί θα ανταλλάξουμε απόψεις και θα μοιραστούμε εμπειρίες μεταξύ ανθρώπων που έχουν το ίδιο ενδιαφέρον για την διαχείριση, τη θεραπεία και την πρόληψη. Θα έχετε επίσης την δυνατότητα να ενημερώνεστε για τις επιστημονικές εξελίξεις αλλά και να λαμβάνετε αξιόπιστη ενημέρωση από το εξειδικευμένο προσωπικό του Metropolitan Hospital.

Θέλουμε η κοινότητά μας να είναι δυναμική και τα μέλη μας να συμμετέχουν ενεργά, προβάλλοντας τις απόψεις τους, προτείνοντας ιδέες και πρωτοστατώντας σε κοινωνικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα βελτιώσουν όχι μόνο την δική τους υγεία αλλά και αυτή της οικογένειας, των φίλων και των συνεργατών τους.

Τα μέλη της κοινότητας μας απολαμβάνουν μια προνομιακή σχέση με το Metropolitan Hospital έχοντας πρόσβαση σε μοναδικές υπηρεσίες, ειδικές εκπτώσεις, δωρεάν προληπτικούς ελέγχους και πολλά άλλα. Ειδικές παροχές έχουν προβλεφθεί ως επιβράβευση για τα πιο ενεργά μέλη της κοινότητα μας.

Η διαδικτυακή κοινότητα του Metropolitan δημιουργήθηκε για όλους εσάς

  • Γιατί όλοι χρειαζόμαστε ένα ασφαλές περιβάλλον για να συζητάμε τα θέματα υγείας που μας απασχολούν
  • Γιατί εδώ μπορούμε να προσφέρουμε βοήθεια ο ένας στον άλλο
  • Γιατί εδώ μπορούμε να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο

Στο Metropolitan Connect μπορείτε να συνδεθείτε με ανθρώπους που θεωρούν το ίδιο σημαντικά με εσάς θέματα υγείας που τους ενδιαφέρουν.  Γίνετε μέλος των δικτύων  υγείας που σας ενδιαφέρουν, κάντε φίλους που μοιράζονται το ίδιο πρόβλημα με εσάς και όλα αυτά μοιραστείτε τα σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Το Metropolitan Connect προσφέρει στα μέλη του επίκαιρη επιστημονική αρθρογραφία από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του, αναλύσεις καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα ενώ δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες υγείας να προβάλλουν επιστημονικά άρθρα, διαδικτυακά σεμινάρια και πληροφορίες σχετικές με θέματα υγείας στα οποία εξειδικεύονται.

Μετάβαση στο Μetropolitan Connect