Αν έχετε λάβει ειδική επιστολή με κωδικό μέλους από το Metropolitan Hospital για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Loyalty, σας ενημερώνουμε ότι το θεραπευτήριό μας, θέλοντας να σας ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην ποιότητα των υπηρεσιών του, δημιούργησε και σας προσφέρει εντελώς δωρεάν το Metropolitan Loyalty, ένα πρόγραμμα επιβράβευσης, με παροχές υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας.

Με την εγγραφή σας στο Metropolitan Loyalty θα πιστωθούν στον προσωπικό σας κωδικό 500 πόντοι, οι οποίοι σας δίνουν τη δυνατότητα διενέργειας εξετάσεων και επισκέψεων ιατρών στα εξωτερικά ιατρεία του Metropolitan μέχρι του ποσού των 500 ευρώ.

Η εξαργύρωση των πόντων δεν επηρεάζει τυχόν όρια για την χρήση υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας που περιλαμβάνονται στο συμβόλαιο ιδιωτικής ασφάλισής σας.

Για την εγγραφή σας στο Metropolitan Loyalty επικοινωνήστε με το 210 4809269, μεταξύ 10.00 και 16.00 (καθημερινά) ή στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η εγγραφή δεν είναι πλέον δυνατή.

Χρήση των αρχικών 500 πόντων επιβράβευσης μπορείτε να κάνετε μέχρι τις 31.12.2017.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «METROPOLITAN LOYALTY» ΤΟΥ METROPOLITAN HOSPITAL

 1. Το Metropolitan Loyalty είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης για τους πελάτες που κάνουν χρήση των υπηρεσιών του Metropolitan Hospital. Με την ένταξή σας στο Metropolitan Loyalty, κάθε φορά που κάνετε χρήση των υπηρεσιών Δευτεροβάθμιας Υγείας του Metropolitan Hospital θα επιβραβεύεστε με πίστωση επιπλέον πόντων.
 2. Κάθε πόντος στον προσωπικό σας κωδικό μπορεί να εξαργυρωθεί με ίσης αξίας υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο Metropolitan Hospital (1 πόντος = 1 Ευρώ). Ο υπολογισμός της αξίας των παρεχομένων υπηρεσιών γίνεται με βάση τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο ιδιωτών του Metropolitan Hospital.
 3. Με την αρχική εγγραφή σας στο πρόγραμμα Metropolitan Loyalty του Metropolitan Hospital θα πιστωθούν στον προσωπικό σας κωδικό 500 πόντοι. Οι πόντοι αυτοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν το αργότερο ως την 31/12/2017.
 4. Ο κωδικός είναι αυστηρώς προσωπικός και μπορεί να γίνει χρήση του με ταυτόχρονη επίδειξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο κ.λπ). Για την χρήση των πόντων του Metropolitan Loyalty θα πρέπει να ενημερώνετε το προσωπικό του Metropolitan Hospital ΠΡΙΝ την έκδοση των σχετικών παραστατικών.
 5. Η χρήση του Metropolitan Loyalty για υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο Metropolitan Hospital δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές ή παροχές (χρήση άλλων καρτών, προγράμματα capitation κλπ).
 6. Η εξαργύρωση των πόντων του Metropolitan Loyalty δεν επηρεάζει τυχόν όρια για την χρήση υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που περιλαμβάνονται στο συμβόλαιο ιδιωτικής ασφάλισής σας.
 7. Το Metropolitan Loyalty δεν μπορεί να ανταλλαγεί με χρήματα ή άλλες παροχές πέραν αυτών που περιοριστικά περιγράφονται στο παρόν.
 8. Κάθε συμμετέχων στο Metropolitan Loyalty αποδέχεται την δυνατότητα του Metropolitan Hospital να αποστέλλει στο email του ενημερωτικό υλικό σε σχέση με το Metropolitan Loyalty ή/και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα του Metropolitan Hospital.
 9. Το Metropolitan Hospital διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες όρους ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση.
 10. Συμμετοχή στο Metropolitan Loyalty σημαίνει αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής.
 11. Το Loyalty Program καλύπτει:
  • Σε περιπτώσεις επείγοντος περιστατικού που καθιστά δύσκολο τον προγραμματισμό καλύπτονται οι επισκέψεις σε καρδιολόγο, ορθοπαιδικό, παθολόγο, χειρουργό, παιδίατρο, παιδοορθοπαιδικό και παιδοχειρουργό. Επίσης καλύπτονται οι επισκέψεις σε νευρολόγο, πνευμονολόγο και ΩΡΛ από 09,00 έως 21,00.
  • Προγραμματισμένες ιατρικές κλινικές επισκέψεις που γίνονται στα Εξωτερικά Ιατρεία του Metropolitan Hospital
  • Διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις
 12. Το Loyalty Program ΔΕΝ καλύπτει:
  • Εξετάσεις μοριακής βιολογίας
  • Ειδικές αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες (π.χ. αξονική στεφανιογραφία, μαγνητική τομογραφία καρδιάς, μαγνητική μαστών, φασματοσκοπία, κλπ)
  • Ιατρικές πράξεις (π.χ. τοποθέτηση γυψονάρθηκα, συρραφή ραμμάτων, αφαίρεση ξένου σώματος κ.λπ.)
  • Φάρμακα και υλικά
 13. Το Loyalty Program δεν λειτουργεί συνδυαστικά με άλλες προσφορές ή παροχές του Μetropolitan Hospital  (π.χ. προνόμια - εκπτώσεις ασφαλιστικών εταιρειών, χρήση κάρτας Metropolitan, προγράμματα capitation κ.λπ.)
 14. Στο Loyalty Program οι εξετάσεις και οι επισκέψεις τιμολογούνται με κατάλογο ιδιωτών.
 15. Για να πραγματοποιήσετε το ραντεβού ή τις εξετάσεις σας στο Μetropolitan Hospital, είναι απαραίτητο να επιδεικνύετε ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.
 16. Η εγγραφή σας μπορεί να γίνει μόνο από εσάς και μόνο μέσω της ιστοσελίδας του Metropolitan Hospital. Το προσωπικό του Θεραπευτηρίου δε δύναται να πραγματοποιήσει την εγγραφή σας.
 17. Σε περίπτωση που δεν έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία της εγγραφής σας δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε το ραντεβού σας.
 18. Όταν συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής στο πρόγραμμα loyalty ο κωδικός σας ενεργοποιείται αμέσως. Εάν το αυτόματο σύστημα δε σας βγάλει μήνυμα σφάλματος, τότε η εγγραφή σας έχει πραγματοποιηθεί. Το προσωπικό του Metropolitan δε δύναται να επιβεβαιώσει την εγγραφή σας.
 19. Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα Loyalty γίνεστε μέλος και αποκτάτε αυτομάτως τα προνόμια της διαδικτυακής κοινότητας του Metropolitan Hospital για την υγεία Metropolitan Connect.

 20. Σε περίπτωση διενέργειας εξετάσεων μέσω ΕΟΠΥΥ μπορεί ο δικαιούχος να εξαργυρώνει πόντους για τη συμμετοχή του.