Αν έχετε λάβει ειδική επιστολή με κωδικό μέλους από το Metropolitan Hospital για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Loyalty, σας ενημερώνουμε ότι το θεραπευτήριό μας, θέλοντας να σας ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην ποιότητα των υπηρεσιών του, δημιούργησε και σας προσφέρει εντελώς δωρεάν το Metropolitan Loyalty, ένα πρόγραμμα επιβράβευσης, με παροχές υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας.

Με την εγγραφή σας στο Metropolitan Loyalty θα πιστωθούν στον προσωπικό σας κωδικό 500 πόντοι, οι οποίοι σας δίνουν τη δυνατότητα διενέργειας εξετάσεων και επισκέψεων ιατρών στα εξωτερικά ιατρεία του Metropolitan μέχρι του ποσού των 500 ευρώ.

Η εξαργύρωση των πόντων δεν επηρεάζει τυχόν όρια για την χρήση υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας που περιλαμβάνονται στο συμβόλαιο ιδιωτικής ασφάλισής σας.

Για την εγγραφή σας στο Metropolitan Loyalty επικοινωνήστε με το 210 4809269, μεταξύ 10.00 και 16.00 (καθημερινά) ή στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η εγγραφή δεν είναι πλέον δυνατή.

Χρήση των αρχικών 500 πόντων επιβράβευσης μπορείτε να κάνετε μέχρι τις 31.12.2017.