Αν έχετε λάβει ειδική επιστολή με κωδικό μέλους από το Metropolitan Hospital για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Loyalty, σας ενημερώνουμε ότι το θεραπευτήριό μας, θέλοντας να σας ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην ποιότητα των υπηρεσιών του, δημιούργησε και σας προσφέρει εντελώς δωρεάν το Metropolitan Loyalty, ένα πρόγραμμα επιβράβευσης, με παροχές υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας.

Με την εγγραφή σας στο Metropolitan Loyalty θα πιστωθούν στον προσωπικό σας κωδικό 500 πόντοι, οι οποίοι σας δίνουν τη δυνατότητα διενέργειας εξετάσεων και επισκέψεων ιατρών στα εξωτερικά ιατρεία του Metropolitan μέχρι του ποσού των 500 ευρώ.

Με την ένταξή σας στο πρόγραμμα Metropolitan Loyalty, κάθε φορά που θα κάνετε χρήση των υπηρεσιών δευτεροβάθμιας Υγείας του Metropolitan, θα επιβραβεύεστε με πίστωση επιπλέον πόντων, oι οποίοι θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε ίσης αξίας υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας στο Metropolitan Hospital.

Η εξαργύρωση των πόντων δεν επηρεάζει τυχόν όρια για την χρήση υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας που περιλαμβάνονται στο συμβόλαιο ιδιωτικής ασφάλισής σας.

Για την εγγραφή σας στο Metropolitan Loyalty επισκεφθείτε  την ηλεκτρονική  μας διεύθυνση loyalty.metropolitan-hospital.gr και εισάγετε τα πλήρη στοιχεία σας καθώς και τον κωδικό μέλους που αναφέρεται στην παρούσα επιστολή. Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις παροχές του προγράμματος καθώς και για τους τρόπους συγκέντρωσης των πόντων επιβράβευσης.

Χρήση των αρχικών 500 πόντων επιβράβευσης μπορείτε να κάνετε μέχρι τις 31.12.2017.

 

Πατήστε εδώ για την εγγραφή σας

loyalty.metropolitan-hospital.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ

 • Παρακαλούμε, γράψτε όλα τα στοιχεία σας στα ελληνικά εκτός από το user name και τον προσωπικό κωδικό, ή εκτός και αν έχετε ξένο όνομα και επώνυμο.
 • Να συμπληρωθούν όλα τα υποχρεωτικά πεδία με το αστεράκι (*).
 • Στο πεδίο «Όνομα Χρήστη - Username» γράφετε τουλάχιστον πέντε χαρακτήρες ή ψηφία. Aποφεύγετε να γράφετε το όνομά μας, γιατί είναι πιθανόν να το έχει χρησιμοποιήσει και άλλος χρήστης. Βρείτε κάτι που δεν είναι εύκολο να το γράψει και κάποιος άλλος.
 • Στο πεδίο «Προσωπικός Κωδικός Πρόσβασης - Password» γράφετε ένα δικό σας αριθμό, δηλαδή ένα πιν, τουλάχιστον πέντε ή περισσότερους χαρακτήρες ή ψηφία.
 • Ο κωδικός που υπάρχει στην επιστολή είναι για το πεδίο «Κωδικός μέλους», όχι για το  «Προσωπικός Κωδικός Πρόσβασης - Password»
 • Στο πεδίο «Όνομα Χρήστη - Username»  και το πεδίο «Προσωπικός Κωδικός Πρόσβασης - Password» πρέπει τα απομνημονεύσετε για την μελλοντική εισαγωγή μας στο σύστημα.
 • Γράψτε το όνομα σας και το επώνυμό σας όπως είναι στην επιστολή που σας στείλαμε
 • Στο πεδίο Ταχυδρομικός Κώδικας γράφουμε μόνο τα 5 ψηφία του Τ.Κ.
 • Αν πατώντας το κουμπί «Εγγραφή», κάτω δεξιά εμφανίζει το μήνυμα «object» σε κάποιο από τα πεδία της φόρμας, σημαίνει πως δεν έχει καταχωρηθεί σωστά η δομημένη πληροφορία.
 • Αν εμφανίζει δίπλα σε κάποιο πεδίο της φόρμας, το μήνυμα "This field can't be blank", τότε το πεδίο πρέπει να συμπληρωθεί, υποχρεωτικά.
 • Για τα παιδιά δεν χρειάζεται αριθμός ταυτότητας. Αρκεί το ΑΜΚΑ.
 • Πρέπει να επιλέξετε το κουτάκι «Συμφωνώ με τους όρους χρήσης. Όροι χρήσης», ώστε να εμφανιστεί το κουμπί «Εγγραφή».
 • Αν πατώντας το κουμπί «Εγγραφή» δεν εμφανίζεται η επόμενη οθόνη, πρέπει να ελέγξετε ξανά τα στοιχεία που καταχωρήσατε για πιθανές ανακρίβειες.
 • Για να κάνετε δεύτερη εγγραφή, αν μετά την εγγραφή σας ρωτήσει ο browser αν θέλετε να θυμάται τα στοιχεία και επιλέξετε το ΝΑΙ, τότε θα μείνει συνδεδεμένος ο χρήστης που έκανε την εγγραφή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει η επόμενη εγγραφή. Τότε, αυτό πρέπει να κάνετε είναι αποσύνδεση. Πατάμε πάνω δεξιά το username που εμφανίζει και επιλέγετε αποσύνδεση.
 • Ένα κινητό τηλέφωνο και ένα σταθερό είναι αρκετά. Μην φορτώσετε το πεδίο αυτό με πάνω από δύο αριθμούς τηλεφώνου.
  Επιβεβαίωση Εγγραφής
 • Σε επιτυχή εγγραφή, εμφανίζει την επόμενη οθόνη και βλέπετε τους πόντους που έχετε συλλέξει, με την εγγραφή σας.
 • Σε επιτυχή εγγραφή, αποστέλλεται άμεσα email επιβεβαίωσης, στο mail που έχετε δηλώσει στη φόρμα.
 • Αν δεν παραληφθεί το mail επιβεβαίωσης υπάρχει περίπτωση να έχει αποθηκευτεί στο φάκελο spam ή να έχει μπλοκαριστεί από το webmail server του παρόχου σας. Δοκιμάστε να κάνετε είσοδο στο σύστημα με τα Username (όνομα χρήστη), Password (προσωπικό κωδικό).

Γιατί μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα - Αν το λειτουργικό σας είναι Windows XP ή Windows Vista (ή παλαιότερο), δεν υποστηρίζεται από το σύστημα λόγω θεμάτων ασφαλείας.

Τα λειτουργικά συστήματα που υποστηρίζονται είναι τα κάτωθι:

 • Windows 7 (όλες οι εκδόσεις)
 • Windows 8 (όλες οι εκδόσεις)
 • Windows 10 (όλες οι εκδόσεις)
 • Mac OS

Οι περιηγητές - browsers που υποστηρίζονται πλήρως και έχουν ελεγχθεί είναι οι κάτωθι:

 • Mozilla Firefox (v.51 και νεότερη)
 • Chrome (v.56 και νεότερη)
 • Internet Explorer (v.10 και νεότερη)
 • Safari

Συστήνουμε τη χρήση των παραπάνω περιηγητών, καθώς δεν είναι εγγυημένη η απροβλημάτιστη λειτουργία, σε οποιοδήποτε διαφορετικό περιβάλλον.

To link δεν παίζει σε Official Android Browser, αν όμως κατεβάσετε τον Chrome για Android υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμφανίσει κανονικά τη σελίδα.

Για κάθε επόμενη εγγραφή, θα πρέπει να γίνει αποσύνδεση του προηγούμενου χρήστη, πατώντας πάνω δεξιά στην οθόνη, επιλέγοντας "Αποσύνδεση".

Για να κλείσετε το ραντεβού σας

 • Όταν έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας και έχετε λάβει email επιβεβαίωσης, μπορείτε πλέον να κλείσετε ραντεβού για τα εξωτερικά ιατρεία ή για τις διαγνωστικές εξετάσεις.
 • Καλέστε στο 210 4809150 ή 210 4809160.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «METROPOLITAN LOYALTY» ΤΟΥ METROPOLITAN HOSPITAL

 1. Το Metropolitan Loyalty είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης για τους πελάτες που κάνουν χρήση των υπηρεσιών του Metropolitan Hospital. Με την ένταξή σας στο Metropolitan Loyalty, κάθε φορά που κάνετε χρήση των υπηρεσιών Δευτεροβάθμιας Υγείας του Metropolitan Hospital θα επιβραβεύεστε με πίστωση επιπλέον πόντων.
 2. Κάθε πόντος στον προσωπικό σας κωδικό μπορεί να εξαργυρωθεί με ίσης αξίας υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο Metropolitan Hospital (1 πόντος = 1 Ευρώ). Ο υπολογισμός της αξίας των παρεχομένων υπηρεσιών γίνεται με βάση τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο ιδιωτών του Metropolitan Hospital.
 3. Με την αρχική εγγραφή σας στο πρόγραμμα Metropolitan Loyalty του Metropolitan Hospital θα πιστωθούν στον προσωπικό σας κωδικό 500 πόντοι. Οι πόντοι αυτοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν το αργότερο ως την 31/12/2017.
 4. Ο κωδικός είναι αυστηρώς προσωπικός και μπορεί να γίνει χρήση του με ταυτόχρονη επίδειξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο κ.λπ). Για την χρήση των πόντων του Metropolitan Loyalty θα πρέπει να ενημερώνετε το προσωπικό του Metropolitan Hospital ΠΡΙΝ την έκδοση των σχετικών παραστατικών.
 5. Η χρήση του Metropolitan Loyalty για υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο Metropolitan Hospital δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές ή παροχές (χρήση άλλων καρτών, προγράμματα capitation κλπ).
 6. Η εξαργύρωση των πόντων του Metropolitan Loyalty δεν επηρεάζει τυχόν όρια για την χρήση υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που περιλαμβάνονται στο συμβόλαιο ιδιωτικής ασφάλισής σας.
 7. Το Metropolitan Loyalty δεν μπορεί να ανταλλαγεί με χρήματα ή άλλες παροχές πέραν αυτών που περιοριστικά περιγράφονται στο παρόν.
 8. Κάθε συμμετέχων στο Metropolitan Loyalty αποδέχεται την δυνατότητα του Metropolitan Hospital να αποστέλλει στο email του ενημερωτικό υλικό σε σχέση με το Metropolitan Loyalty ή/και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα του Metropolitan Hospital.
 9. Το Metropolitan Hospital διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες όρους ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση.
 10. Συμμετοχή στο Metropolitan Loyalty σημαίνει αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής.
 11. Το Loyalty Program καλύπτει:
  • Σε περιπτώσεις επείγοντος περιστατικού που καθιστά δύσκολο τον προγραμματισμό καλύπτονται οι επισκέψεις σε καρδιολόγο, ορθοπαιδικό, παθολόγο, χειρουργό, παιδίατρο, παιδοορθοπαιδικό και παιδοχειρουργό. Επίσης καλύπτονται οι επισκέψεις σε νευρολόγο, πνευμονολόγο και ΩΡΛ από 09,00 έως 21,00.
  • Προγραμματισμένες ιατρικές κλινικές επισκέψεις που γίνονται στα Εξωτερικά Ιατρεία του Metropolitan Hospital
  • Διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις
 12. Το Loyalty Program ΔΕΝ καλύπτει:
  • Εξετάσεις μοριακής βιολογίας
  • Ειδικές αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες (π.χ. αξονική στεφανιογραφία, μαγνητική τομογραφία καρδιάς, μαγνητική μαστών, φασματοσκοπία, κλπ)
  • Ιατρικές πράξεις (π.χ. τοποθέτηση γυψονάρθηκα, συρραφή ραμμάτων, αφαίρεση ξένου σώματος κ.λπ.)
  • Φάρμακα και υλικά
 13. Το Loyalty Program δεν λειτουργεί συνδυαστικά με άλλες προσφορές ή παροχές του Μetropolitan Hospital  (π.χ. προνόμια - εκπτώσεις ασφαλιστικών εταιρειών, χρήση κάρτας Metropolitan, προγράμματα capitation κ.λπ.)
 14. Στο Loyalty Program οι εξετάσεις και οι επισκέψεις τιμολογούνται με κατάλογο ιδιωτών.
 15. Για να πραγματοποιήσετε το ραντεβού ή τις εξετάσεις σας στο Μetropolitan Hospital, είναι απαραίτητο να επιδεικνύετε ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.
 16. Η εγγραφή σας μπορεί να γίνει μόνο από εσάς και μόνο μέσω της ιστοσελίδας του Metropolitan Hospital. Το προσωπικό του Θεραπευτηρίου δε δύναται να πραγματοποιήσει την εγγραφή σας.
 17. Σε περίπτωση που δεν έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία της εγγραφής σας δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε το ραντεβού σας.
 18. Όταν συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής στο πρόγραμμα loyalty ο κωδικός σας ενεργοποιείται αμέσως. Εάν το αυτόματο σύστημα δε σας βγάλει μήνυμα σφάλματος, τότε η εγγραφή σας έχει πραγματοποιηθεί. Το προσωπικό του Metropolitan δε δύναται να επιβεβαιώσει την εγγραφή σας.
 19. Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα Loyalty γίνεστε μέλος και αποκτάτε αυτομάτως τα προνόμια της διαδικτυακής κοινότητας του Metropolitan Hospital για την υγεία Metropolitan Connect.

 20. Σε περίπτωση διενέργειας εξετάσεων μέσω ΕΟΠΥΥ μπορεί ο δικαιούχος να εξαργυρώνει πόντους για τη συμμετοχή του.