1ος κύκλος μαθημάτων χειρουργικής

Ο πρόσφατα ανακηρυχθείς από το Ινστιτούτο Expertscape πρώτος στην Ελλάδα σε εξειδίκευση και εμπειρία στις νόσους του παγκρέατος ιατρός κ. Χρήστος Δερβένης θα είναι ο διδάσκων στον 1ο κύκλο μαθημάτων χειρουργικής ΗΧΠ για τα κακοήθη νεοπλάσματα, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 12ου Πανελλήνιου Συνέδριου στοχευμένης θεραπείας του καρκίνου και της μεταστατικής νόσου, στο ξενοδοχείο Ξενία του Βόλου, 28 Φεβρουαρίου με 2 Μαρτίου 2019.

Ο κ. Δερβένης είναι Καθηγητής Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Χειρουργικής ΗΧΠ, Διευθυντής Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας - Χειρουργικής ΗΧΠ στο Metropolitan Ηospital και εκ των διοργανωτών του Συνεδρίου.

Τα μαθήματα γίνονται από την Εταιρεία Μελέτης, Έρευνας και Θεραπείας της Μεταστατικής Νεοπλασματικής Νόσου σε συνεργασία με την Κλινική Χειρουργικής Ογκολογίας - Χειρουργικής ΗΧΠ του Metropolitan Hospital.

Ο κατάλογος εγγραφών έχει ανοίξει. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στην κ. Μπουκουβάλα:

Τηλέφωνο: +30 210 98 80 032 (Εξωτ. 41)
Κινητό: +30 694 944 4659
Fax: +30 210 98 81 303
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφίσα Συνεδρίου
Για να δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήσετε εδώ.