Πανελλήνιο Πρωταθλήμα Σκαφών

Το Metropolitan βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας για ό,τι χρειαστεί κατά τη διάρκεια των αγώνων

Μια μεγάλη πρόκληση αντιμετωπίζουν τις επόμενες μέρες ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος, οι αθλήτριες και οι αθλητές ιστιοπλοΐας και το Metropolitan και, μάλιστα, ο καθένας στο πεδίο του.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος που, ως οικοδεσπότης του Athens International 420 Sailing Week και ως διοργανωτής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος σκαφών 420 που θα διεξαχθεί παράλληλα με τη διεθνή εκδήλωση, στις εγκαταστάσεις του ΝΟΕ και υπό την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, από 22 έως 25 Μαρτίου, πρέπει να εξασφαλίσει μια τέλεια διεξαγωγή και των δύο αγώνων.

Οι αθλήτριες και οι αθλητές που θα πρέπει να διακριθούν σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον καθώς οι πιθανότητες επιδόσεων διεθνούς απήχησης είναι υψηλές, και οι συμμετοχές πολλές: 35 ελληνικά σκάφη, 10 σκάφη από το εξωτερικό και όλη η νέα γενιά της ιστιοπλοΐας παρούσα, με τις πρόσφατα «χρυσές» Μελίνα Παππά και Μαρία Τσαμοπούλου να ξεχωρίζουν στα κορίτσια και τους Αλέξανδρο Παπαϊωάννου - Νίκο Καραγιαννίδη στα αγόρια.

Το Metropolitan, με την παρουσία του στην ξηρά, σε κατάσταση ετοιμότητας για ό,τι χρειαστεί ή προκύψει κατά τη διάρκεια των αγώνων, καλύπτει διοργανωτές και συμμετέχοντες και εύχεται καλές θάλασσες σε όλους μας...