Iατρικός χορηγός Επαγγελματικής Πυγμαχίας

Η πυγμαχία είναι ένα σκληρό, δύσκολο και απαιτητικό άθλημα. Απαιτεί υψηλή φυσική κατάσταση, απολύτως υγιεινό τρόπο ζωής, αφοσίωση, ευελιξία, ταχύτητα, εξαντλητικές προπονήσεις που ειδικά για τους επαγγελματίες πρέπει να είναι δομημένες έτσι ώστε να εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση κατά τη διάρκεια του αγώνα ή των αγώνων. Και φυσικά όλη αυτή η διαδρομή μέχρι εκείνο το σημείο πρέπει να γίνεται με σύμμαχο την υγεία του αθλητή.

Ο ΣΕΠ, ο σύνδεσμος τον οποίο ίδρυσε ο Ολυμπιονίκης πυγμάχος Γιώργος Στεφανόπουλος, ο μόνος επίσημος αθλητικός φορέας στην Ελλάδα, με σκοπό την ανάπτυξη της πυγμαχίας και την επαγγελματική δράση των Ελλήνων πυγμάχων εντός κι εκτός συνόρων, γνωρίζει καλά τη σημασία της πρόληψης. Γι’ αυτό και, για την υγεία των μελών του, στηρίζεται στο Metropolitan. Το Θεραπευτήριο που, χάρη στις πρωτοποριακές πρακτικές του, τον τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό του και το υψηλής εξειδίκευσης ιατρικό δυναμικό των χιλιάδων επιτυχών θεραπειών και επεμβάσεων, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα σύγχρονα κέντρα παροχής υγείας σε Ελλάδα και Ευρώπη και λειτουργεί παραδειγματικά για κάθε παρόμοια δομή.

Tο Metropolitan στέκεται δίπλα στον ΣΕΠ ως χορηγός, παρέχοντας όλες τις τόσο απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, έτσι ώστε, ο κάθε επαγγελματίας να μπορεί να αφοσιωθεί απερίσπαστος σ’ αυτό που θέλει να πετύχει. Τη διάκριση και τη νίκη...