Δωρεά μηχανημάτων στο Κέντρο Υγείας του Δήμου Κρανιδίου από το Metropolitan Hospital

Με δύο μηχανήματα υψηλής διαγνωστικής αξίας, εξοπλίστηκε το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, μετά από προσφορά του Μetropolitan Hospital, μέλους του ομίλου HHG (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta InterClinic).

Τα νέα μηχανήματα που εγκαταστάθηκαν την Τρίτη 9 Ιουνίου του 2020, θα συμβάλουν στον περαιτέρω έλεγχο της υγείας των κατοίκων του Κρανιδίου, από πλευράς πρόληψης. Τα μηχανήματα αποτελούνται από έναν ημιαυτόματο αναλυτή παραγόντων πήξης-αιμόστασης και έναν αυτόματο αναλυτή ηλεκτρολυτών τύπου i-Smart.

O ημιαυτόματος αναλυτής παραγόντων πήξης-αιμόστασης, τύπου CL Analyser δύναται να διενεργεί εξετάσεις όπως χρόνος προθρομβίνης (INR), χρόνος μερικής θρομβοπλαστίνης, ινωδογόνο, Δ-διμερή, αντιθρομβίνη κ.ά., να μετρά δηλαδή τις παραμέτρους πήξης του αίματος με πηκτικολογική και χρωματομετρική μέθοδο.

O αυτόματος αναλυτής ηλεκτρολυτών τύπου i-Smart που διενεργεί τις εξετάσεις καλίου, νατρίου και χλωρίου, χρησιμοποιεί λογισμικό Windows και είναι εξαιρετικά εύχρηστος και λειτουργικός, καθώς δεν διαθέτει αναλώσιμα και δεν απαιτεί αλλαγές ηλεκτροδίων, περισταλτικών αντλιών, βελόνων δειγματοληψίας, πλυστικών υγρών κ.ά.

Τα μηχανήματα αυτά συνοδεύονται από τα απαραίτητα αντιδραστήρια για την ανάλυση μεγάλου αριθμού δειγμάτων και ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, χάρη στην υψηλή τεχνολογία.

%nbsp;
%nbsp;
%nbsp;
%nbsp;

euxaristhria epistolh kranidi