Το Metropolitan Hospital, μέλος του Hellenic Healthcare Group, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την ομάδα καλαθοσφαίρισης Ionikos Nikaia BC HNC Revolution ως επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής της ομάδας για τη σεζόν 2021-2022.

 

Το Metropolitan Hospital στέκεται δίπλα στην ομάδα, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις, αλλά και με τη διάθεση ασθενοφόρου κατά τη διάρκεια των αγώνων, προσφέροντας εξειδικευμένη ιατρική περίθαλψη υψηλών προδιαγραφών στους παίκτες της ομάδας.

Η στήριξη στην ομάδα καλαθοσφαίρισης Ionikos Nikaia BC HNC Revolution εντάσσεται στην στρατηγική κοινωνικής υπευθυνότητας του Metropolitan Hospital με στόχο να προάγει τον αθλητισμό, την άσκηση και την καλή υγεία. 

Σχετικά με το Metropolitan Hospital

Μέλος του Hellenic Healthcare Group, του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας, και από το 2001 που ιδρύθηκε, το Metropolitan Hospital έχει καθιερωθεί στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας ως κορυφαίο θεραπευτικό κέντρο στην Ελλάδα και διεθνώς. Αξιοποιεί ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και διαγνωστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντας υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών με σεβασμό προς τον ασθενή. Αναπτύσσει πρωτοποριακές ιατρικές υπηρεσίες και  διατηρεί συνεργασίες με πρότυπα νοσηλευτικά κέντρα και επιστημονικά ιδρύματα του εξωτερικού. Σε ετήσια βάση, περίπου 35.000 ασθενείς νοσηλεύονται στις 300 κλίνες που διαθέτει, ενώ 350.000 ασθενείς περιθάλπονται στα εξωτερικά ιατρεία και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Συνεργάζεται με περισσότερους από 1.500 ιατρούς και απασχολεί περίπου 800 νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό.

ionikos 01 ionikos new021