Αθλητική διάκριση για το Κέντρο Πρόγνωσης Διάγνωσης και Θεραπείας Λεμφοιδήματος -Λεμφικών Παθήσεων του Metropolitan Hospital.

 Μια νέα σημαντική αθλητική διάκριση έχει το Κέντρο Πρόγνωσης Διάγνωσης και Θεραπείας Λεμφοιδήματος -Λεμφικών Παθήσεων παιδιών και ενηλίκων του Metropolitan Hospital.

O συνεργάτης και μόνιμος γυμναστής του Κέντρου Αντώνης Πρόφκα (23χρονος φόργουορντ -2.04 μέτρα), είναι ο μεγάλος μικρός παίχτης της Αγίας Παρασκευής (όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ) ο οποίος είναι ήδη πρώτος σκόρερ στο Μπάσκετ στη Γ' Εθνική και οδηγεί την ομάδα του στη Β' Εθνική.

Ο γυμναστής Αντώνης Πρόφκα είναι εξειδικευμένος στη λεμφική παροχέτευση με ειδικές ασκήσεις τόσο για το άνω άκρο, όσο και για το κάτω άκρο σε ασθενείς με λεμφοίδημα υπό την καθοδήγηση και συνεργασία του Διευθυντή του Κέντρου εξειδικευμένου λεμφολόγου Ε. Δημακάκου. Οι εξειδικευμένες αυτές ασκήσεις προσφέρουν σημαντικό ρόλο στην υποχώρηση του οιδήματος και αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της θεραπείας του  λεμφοιδήματος, μαζί με τη χειρομαλακτική λεμφική παροχέτευση, την εξειδικευμένη περίδεση και την εκμάθηση και συμμετοχή του ασθενή στην θεραπεία του, σύμφωνα με τις Παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές οδηγίες της Λεμφολογικής Εταιρείας.