Επιστημονική ημερίδα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη με θέμα: «Προστατεύοντας το αύριο»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Διαβήτη (14 Νοεμβρίου), ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων διοργανώνει επιστημονική ημερίδα για τον σακχαρώδη διαβήτη με θέμα «Προστατεύοντας το Αύριο».

Στην Ημερίδα, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, του Δήμου Πειραιά και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων-Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη, μετά τους χαιρετισμούς θα αναπτυχθούν τρεις θεματικές ενότητες: α) «Η σύγχρονη τεχνολογία αρωγός και βοηθός στη ρύθμιση του Σακχαρώδη Διαβήτη. Γιατί και πώς», β) «Νεότερα δεδομένα στην αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2. - Η ένταξη των νέων εμβολίων στον Σ.Δ.», γ) «Ο ρόλος και η αξία της εκπαίδευσης των πασχόντων στη ρύθμιση του Σ.Δ.». Θα προεδρεύσει ο Δρ Ανδρέας Μελιδώνης, Παθολόγος-Διαβητολόγος, Συντονιστής Διευθυντής του Διαβητολογικού - Καρδιομεταβολικού Κέντρου του Metropolitan Hospital και Πρόεδρος του Ε.ΚΟ. ΜΕ.Ν. (Ελληνικό Κολλέγιο Μεταβολικών Νοσημάτων.

Η Ημερίδα θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου 32), την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17.00-19.30 με ελεύθερη είσοδο.