Μια ακόμη διεθνής διάκριση για το ΜETROPOLITAN HOSPITAL έρχεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό “European Stroke Organisation”. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Οργανισμού, στο ΜETROPOLITAN απονεμήθηκε το πιστοποιητικό ESO (European Stroke Organisation) για τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας - Οξέων Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων (ΜΑΦ/ ΑΕΕ) του Θεραπευτηρίου.

H Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας - Οξέων Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων του ΜETROPOLITAN είναι η πρώτη και η μοναδική αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη μονάδα εγκεφαλικών στην Ελλάδα που δέχεται ασθενείς 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο. Απαρτίζεται από εξειδικευμένους νευρολόγους και επεμβατικό νευροακτινολόγο παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας και εφαρμόζει τα διεθνή ιατρικά πρωτόκολλα, με θεραπείες που μπορούν να αποτρέψουν την αναπηρία μετά από εγκεφαλικό.

Η πιστοποίηση “Certified ESO Stroke Unit” καταδεικνύει ότι η ομάδα των ειδικών νευρολόγων της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας του ΜETROPOLITAN HOSPITAL συγκαταλέγεται πρώτη στην Ελλάδα και ανάμεσα στις κορυφαίες στην Ευρώπη.

Το ΜETROPOLITAN HOSPITAL με την πιστοποίηση αυτή συμμετέχει στην κινητοποίηση των διεθνών οργανισμών με το σύνθημα “Time is brain” για την ευαισθητοποιήση των ασθενών, ώστε να προσέρχονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα θεραπευτήρια μετά την εμφάνιση των πρώτων ύποπτων συμπτωμάτων. Η άμεση προσέλευση του ασθενούς είναι εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας για την έκβαση της υγείας του, καθώς εξασφαλίζει την διόρθωση των πιθανών αιτιοπαθογενετικών παραγόντων και προλαμβάνει την επέκταση της βλάβης.

Μονάδα Εγκεφαλικών Metropolitan

Πρόσωπο: Ασυμμετρία
Ομιλία: Δυσκολία
Χέρι: Aδυναμία
Τηλεφωνήστε 2104809000

Στα επόμενα λεπτά κρίνεται μια ζωή
ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ

Μονάδα Εγκεφαλικών Metropolitan
Η μόνη στην Ελλάδα αναγνωρισμένη από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Εγκεφαλικών
Ενημερωθείτε:
www.metropolitan-hospital.gr

Περισσότερες Πληροφορίες

 

Certificate 230217