Εκτάκτως αυτό το Σάββατο 29  Απριλίου, το Πρώτο Θέμα και το Metropolitan Hospital, θέλοντας να τονίσουν την αξία και τη σημασία της πρόληψης, προσφέρουν σε όλους τους αναγνώστες του ΘΕΜΑτος βασικές εξετάσεις σε προνομιακή τιμή.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 29 Απριλίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας θα βρείτε  ένα κουπόνι με το οποίο μπορείτε να κάνετε τις πλέον απαραίτητες εξετάσεις:

  • Γαστροσκόπηση με 48 ευρώ ή/και
  • Κολονοσκόπηση με 95 ευρώ

ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

  • Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση (2,00 ευρώ) όσο και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)
  • Καλέστε στο 210-4809391, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-16:00, για να κλείσετε το ραντεβού σας για τις εξετάσεις που επιθυμείτε να κάνετε. Το ραντεβού σας μπορείτε να το κλείσετε όταν επιθυμείτε και για όποια ημερομηνία επιλέξετε, μέχρι τις 31/12/2017.

Και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)

Προσοχή : Το κουπόνι θα ισχύει έως τις 31/12/2017.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι αυτήν την ημερομηνία, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας, για να πραγματοποιήσετε μία ή και τις δύο παραπάνω εξετάσεις.

Για όλες τις εξετάσεις, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού, που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δωρεάν Προγράμματα Πρόληψης, γίνετε μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Metropolitan Hospital: www.metropolitan-hospital-connect.gr