Το Metropolitan Hospital, υπερήφανος ιατρικός υποστηρικτής της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών, στηρίζει το διεθνές τουρνουά «Ακρόπολις» που ξεκινά σήμερα Τετάρτη 23 Αυγούστου. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων Ελλάδας, Ιταλίας, Σερβίας και Γεωργίας.

Η υγεία και η φυσική κατάσταση βρίσκονται στο επίκεντρο οποιασδήποτε αθλητικής προσπάθειας και γι’ αυτό, το Μetropolitan Hospital παρέχει  ιατρικές υπηρεσίες στους παίκτες της Εθνικής, ενώ παράλληλα προχωρά το έργο του ως πρωτοπόρο στην αθλητική ιατρική.

1.500 ιατροί υψηλού επιστημονικού κύρους και 800 άρτια εκπαιδευμένοι νοσηλευτές, 35.000 ασθενείς για νοσηλεία, 350.000 επισκέπτες κάθε χρόνο στα εξωτερικά ιατρεία, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, προηγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός και συνεργασίες με διεθνή επιστημονικά κέντρα τοποθετούν το Μetropolitan μεταξύ των καλύτερων θεραπευτηρίων της Ευρώπης, με συνεχείς επιτυχίες στην έρευνα και την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας.

Από την ίδρυσή του το 2001, το Metropolitan Hospital έχει καθιερωθεί σε υψηλή θέση στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας. Πιστό στο όραμα των ιδρυτών του, το Metropolitan εξελίσσεται συνεχώς διασφαλίζοντας στους ανθρώπους καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής. Το Metropolitan είναι το πρώτο θεραπευτήριο στην Ελλάδα και το τέταρτο παγκοσμίως που έχει αποκτήσει την πιστοποίηση EXCELLENCE IN MEDICAL TOURISM του TEMOS Ιnternational.

Το Metropolitan Hospital είναι επίσης επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ, καθώς και ενεργός υποστηρικτής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού.