Το Μetropolitan Hospital και το Metropolitan General έχουν οργανώσει από το 2016 το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πρόληψη» με το οποίο κλιμάκιο ιατρών (καρδιολόγος, αγγειοχειρουργός, μαστολόγος, ορθοπαιδικός και χειρουργός) ταξιδεύει σε περιοχές της Ελλάδας απομακρυσμένες από τα μεγάλα αστικά κέντρα για δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους. Η κοινωνική δράση των θεραπευτηρίων γίνεται σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Κάσος 30-31/03/2024

Κάσος 30-31/03/2024

Το κλιμάκιο ιατρών του Metropolitan στα πλαίσια του προγράμματος «Πρόληψη» βρέθηκε στην ηρωική νήσο της Κάσου το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου, πραγματοποιώντας περίπου 240 προληπτικούς ελέγχους στο Αγροτικό Ιατρείο του νησιού.

 

Αχίλλειο-Άγ. Θεόδωροι

Καλάβρυτα: 17-18/02/2024

Η «Πρόληψη» βρέθηκε στα Καλάβρυτα το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου, διενεργώντας δωρεάν εξετάσεις στους κατοίκους της περιοχής. Περίπου 150 πενήντα προληπτικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από τους γιατρούς του Metropolitan στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαβρύτων.

 

Αχίλλειο-Άγ. Θεόδωροι

Αχίλλειο-Άγ. Θεόδωροι: 21 & 22/10/2023

Το πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου «Πρόληψη» του Metropolitan ταξιδεύει το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στο Αχίλλειο και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στους Αγίους Θεοδώρους, περιοχές του δήμου Αλμυρού, προκειμένου να εξετάσει δωρεάν τους κατοίκους των περιοχών αυτών.

 

Τo Metropolitan στα χωριά της Ευβοίας με το πρόγραμμα «Πρόληψη»

Ναύπακτος: 13-14/05/2023

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Ναυπάκτου το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου στο κλιμάκιο ιατρών των θεραπευτηρίων Μetropolitan Hospital και Metropolitan General του Ομίλου HHG, το οποίο πραγματοποίησε σειρά δωρεάν προληπτικών εξετάσεων στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Δείτε το βίντεο εδώ.

 

Τo Metropolitan στα χωριά της Ευβοίας με το πρόγραμμα «Πρόληψη»

Λεχαινά-Βάρδα: 28-29/01/2023

Το Πρόγραμμα «Πρόληψη» ταξίδεψε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στα Λεχαινά και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στη Βάρδα του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης με κλιμάκιο ιατρών του θεραπευτηρίου Μetropolitan Hospital προσφέροντας δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στον τοπικό πληθυσμό και σε όλους τους κατοίκους των γύρω χωριών.

 

Παπάδες-Αγία Άννα Ευβοίας: 8-9/10/2022

Το πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου «Πρόληψη» του Metropolitan Hospital ταξιδεύει στους Παπάδες και στην Αγία Άννα Ευβοίας το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 αντίστοιχα, προκειμένου να εξετάσει δωρεάν τους κατοίκους των περιοχών αυτών.

 

delfpus s

Γραβιά-Δελφοί: 2-3/04/2022

Το Metropolitan Hospital, μέλος του Hellenic Healthcare Group, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του προγράμματος «Πρόληψη», υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Φωκίδας και συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, επισκέφθηκε το νομό Φωκίδας για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στον τοπικό πληθυσμό.

 

delfpus s

Ροβιές-Μαντούδι Ευβοίας: 10-12/12/2021

Iδιαίτερα θερμής αποδοχής έτυχε η αποστολή του Metropolitan στη Βόρεια Εύβοια -που το περασμένο καλοκαίρι επλήγη από καταστροφικές πυρκαγιές- για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στους κατοίκους, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πρόληψη».

 

delfpus s

Δημητσάνα Αρκαδίας: 1-2/10/2021

Το Metropolitan, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του προγράμματος «Πρόληψη» ξεκίνησε ξανά τις επισκέψεις του στην ελληνική επαρχία, μετά από παύση ενός χρόνου λόγω της πανδημίας, για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στον τοπικό πληθυσμό.

 

Τo Metropolitan στον νομό της Φθιώτιδας με το πρόγραμμα «Πρόληψη»

Υπάτη-Παύλιανη: 6-7/12/2019

Στο πλαίσιο του πρόγραμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πρόληψη» του Μetropolitan (Μetropolitan Hospital και Μetropolitan General) κλιμάκιο ιατρών αποτελούμενο από: Καρδιολόγο, Ορθοπαιδικό, Αγγειοχειρουργό, Χειρουργό και Μαστολόγο ταξιδεύει στις 6 και 7 Δεκεμβρίου στην Υπάτη και την Παύλιανη του νομού Φθιώτιδας για δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις

 

Τo Metropolitan στα χωριά της Ευβοίας με το πρόγραμμα «Πρόληψη»

Κόνιτσα: 20-22/09/2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση του προγράμματος “πρόληψη” του Metropolitan Hospital και Metropolitan General στην Κόνιτσα και τα πέριξ από τα χωριά του νομού Ιωαννίνων, στις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

 

Τo Metropolitan στα χωριά της Ευβοίας με το πρόγραμμα «Πρόληψη»

Τζια: 20-21/04/2019

Το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων, 20 και 21 Απριλίου, το πρόγραμμα «Πρόληψη» του θεραπευτηρίου Metropolitan θα βρίσκεται κοντά στους κατοίκους της Κέας (στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης), όπου κλιμάκιο γιατρών θα πραγματοποιήσει προληπτικούς ελέγχους.

 

Τo Metropolitan στα χωριά της Ευβοίας με το πρόγραμμα «Πρόληψη»

Άγιος Δημήτριος-Πόθι Ευβοίας: 6-7/10/2018

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε το πρόγραμμα δράσης του θεραπευτηρίου Metropolitan «Πρόληψη», που πραγματοποιήθηκε στα χωριά της Εύβοιας Αγιος Δημήτριος, Καλλιανοί και Πόθι, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με τη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Ενημερωτική συνάντηση για την ιλαρά

Στυμφαλία-Φενεός Ορεινής Κορινθίας: 28-29/04/2018

Συνεχίζοντας ένα επιτυχημένο πρόγραμμα πρόληψης  που ξεκίνησε στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης, το Metropolitan, μετά τη Σκύρο και την Εύβοια και πάντα σε συνεργασία με τις  αρμόδιες αυτοδιοικητικές αρχές, ταξιδεύει  στη Στυμφαλία και τον Φενεό της ορεινής Κορινθίας

 

 

Τo Metropolitan στα χωριά της Ευβοίας με το πρόγραμμα «Πρόληψη»

Στρόπονες-Μετόχι Ευβοίας: 9-10/12/2017

Μεγάλη ανταπόκριση είχε το πρόγραμμα «Πρόληψη» του θεραπευτηρίου Metropolitan, αφού, Δεκάδες κάτοικοι των χωριών Στρόπωνες και Μετόχι του νομού Ευβοίας εξετάστηκαν από ομάδα γιατρών το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 9 και 10 του μήνα, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης.

 

Εγκαινίαση προγράμματος «Πρόληψη» του Metropolitan Hospital στην Σκύρο

Σκύρος: 7-9/10/2016

Για τρεις ημέρες κλιμάκιο γιατρών του Metropolitan hospital αποτελούμενο από έναν ορθοπεδικό, έναν ουρολόγο και έναν αγγειολόγο-αγγειοχειρουργό βρέθηκε στην άγονη Σκύρο και εξέτασε δωρεάν τους κατοίκους του νησιού.