Επανέναρξη λειτουργίας Παιδιατρικής Metropolitan Hospital

Ανακοινώνουμε στους αγαπητούς γονείς & τους φίλους παιδιάτρους ότι από σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, επαναλειτουργούν όλα τα τακτικά ιατρεία της Παιδιατρικής Κλινικής.

Συγκεκριμένα επαναλειτουργούν τα ιατρεία: Αναπτυξιακής Παιδιατρικής, Υπερλιπιδαιμίας παιδιών & εφήβων, Λοιμωξιολογικό, Νεφρολογικό & Ενούρησης παιδιών, Παιδοαιματολογικό-Ογκολογικό, Παιδοακοολογικό, Παιδο-ΩΡΛ, Παιδοαλλεργιολογικό, Παιδοακτινολογικό, Παιδογαστρεντερολογικό, Παιδοενδοκρινολογικό-Διαβητολογικό, Παιδοκαρδιολογικό, Παιδονευρολογικό, Παιδονευροχειρουργικό, Παιδοορθοπαιδικό, Παιδοοφθαλμολογικό, Παιδοπνευμονολογικό, Παιδορευματολογικό, Παιδοχειρουργικό, Παιδοψυχιατρικό, Ψυχοθεραπείας-Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας, Παιδοδερματολογικό και Πλαστικής Χειρουργικής.

Οι ενδιαφερόμενοι για ραντεβού μπορούν να τηλεφωνούν κατά τις εργάσιμες ώρες (08.00 - 16.00) στο 210 48 09 787.

Τα ραντεβού θα κλείνονται αραιότερα και με κενά 15 λεπτών μεταξύ τους, διάστημα που απαιτείται για την αποστείρωση των χώρων.

Θερμή παράκληση όσον αφορά την προσέλευση των γονέων: κάθε παιδί να συνοδεύεται μόνο από ΕΝΑΝ ΣΥΝΟΔΟ, ενώ θα πρέπει και τα παιδιά (πλην των βρεφών) και οι συνοδοί να φέρουν μάσκα ή κάλυμμα μύτης και στόματος.

Δημήτρης Καφετζής, Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής ΕΚΠΑ
Γιώργος Τσόλας,  Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής