Διενέργεια test COVID-19 στο λιμάνι της Ραφήνας και στα νησιά

Τα Διαγνωστικά Κέντρα HealthSpot, μέλος του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, του Hellenic Healthcare Group, προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλους τους ταξιδιώτες στο λιμάνι της Ραφήνας να πραγματοποιήσουν εύκολα και γρήγορα το Rapid test Covid-19 που απαιτείται για το ταξίδι τους. Στον νέο ειδικά διαμορφωμένο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο (isobox) που βρίσκεται στο λιμάνι της Ραφήνας, οι ταξιδιώτες μπορούν να εξυπηρετηθούν με απόλυτη ασφάλεια σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας.

HealthSpot στην Μύκονο, Ρόδο, Κέρκυρα και Χανιά και στο κέντρο της Μυκόνου

Επίσης, εκτός από το λιμάνι της Ραφήνας, τα HealthSpot προσφέρουν τη δυνατότητα διεξαγωγής τεστ Covid-19 σε ειδικά σημεία σε μεγάλους τουριστικούς προορισμούς όπως είναι τα αεροδρόμια Μυκόνου, η Ρόδου, Κέρκυρας και Χανιών και στο κέντρο της Μυκόνου.

Τα προηγμένα Διαγνωστικά Κέντρα HealthSpot βρίσκονται σε 4 σημεία στην Αττική (Κηφισιά, Περιστέρι, Γλυφάδα και Πειραιά). Με το κύρος και την αξιοπιστία του HHG, του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, τα HealthSpot προσφέρουν μία ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή επιλογή για την υγεία και την πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη στην Ελλάδα με υψηλού επιπέδου διαγνωστικές υπηρεσίες.

Στελεχωμένα από ιατρούς υψηλής κατάρτισης και εξειδίκευσης, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, εξοπλισμένα με τεχνολογία αιχμής και σε ανοιχτή επικοινωνία με τα έξι θεραπευτήρια του Ομίλου (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μetropolitan General, Μητέρα, Λητώ, Creta InterClinic) τα HealthSpot βρίσκονται στο επίκεντρο της ιατρικής πρωτοπορίας στην Ελλάδα.

HealthSpot στο λιμάνι της Ραφήνας! Απολαύστε τις διακοπές σας με ασφάλεια!