Απολύτως επιτυχής η ρομποτική επέμβαση του ποινικολόγου κ. Αλέξη Κούγια στο Metropolitan Hospital

Ο γνωστός ποινικολόγος κ. Αλέξης Κούγιας υπεβλήθη εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση από τον χειρουργό ουρολόγο-ανδρολόγο & Διευθυντή Ουρολογικής Κλινικής κ. Βασίλειο Πουλάκη, στο Metropolitan Hospital. Κατά την εξάωρη επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε ρομποτικά, αφαιρέθηκαν όλοι οι καρκινογόνοι λεμφαδένες, που ήταν και η αιτία της εισαγωγής του κ. Κούγια στο Θεραπευτήριο, καθώς και 39 ακόμα λεμφαδένες για προληπτικούς λόγους.

Ο κ. Πουλάκης είναι Διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Giessen & Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης, έχει στο ενεργητικό του πάνω από 8.000 ρομποτικές ουρολογικές επεμβάσεις, είναι ο πρώτος εξειδικευμένος ρομποτικός χειρουργός σε ολόκληρη την Ευρώπη και δεύτερος στον κόσμο, το οποίο, σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία που διαθέτει το Metropolitan Hospital και την περιεγχειρητική φροντίδα του, κατέληξαν σε ένα άψογο αποτέλεσμα για τον κ. Κούγια.

Η επέμβαση οδήγησε τον κ. Κούγια σε μια επανεκκίνηση της υγείας του εφόσον «πλέον δεν υπάρχει στον οργανισμό έστω και το παραμικρό καρκινικό κατάλοιπο και κυρίως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος εμφανίσεως νέου καρκινικού δείκτη σε οιοδήποτε μέρος του σώματος (μεταστάσεως)» σύμφωνα με δικά του λόγια, γι’ αυτό και του επετράπει να εξέλθει από το Θεραπευτήριο με τη δέσμευση του κ. Κούγια να αναπαυθεί και να απέχει πλήρως από οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα για ένα μήνα.