Εργαστήριο «Ανάστροφη ολική αρθροπλαστική ώμου», 30/9/2023

Το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023, η Heal Academy και ο Ιωάννης Χ. Φερούσης MD, PhD, Διευθυντής Ειδικής Κλινικής Χειρουργικής Ωμου στο Metropolitan Hospital διοργανώνουν το πολυαναμενόμενο εργαστήριο με επίκεντρο το πρωτοποριακό θέμα της Ολικής ανάστροφης αρθροπλαστικής ώμου που θα βρεθεί στο επίκεντρο, προσκαλώντας ορθοπαιδικούς χειρουργούς και επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου να ξεκινήσουν ένα ταξίδι στη σφαίρα των πρωτοποριακών τεχνικών χειρουργικής του ώμου.

Το εργαστήριο αυτό, που διοργανώνεται με στόχο τη διαφώτιση των συμμετεχόντων σχετικά με τις ενδείξεις και τις χειρουργικές περιπλοκές της ανάστροφης αρθροπλαστικής, είναι έτοιμο να αποτελέσει μια μεταμορφωτική εμπειρία για όσους επιδιώκουν να παραμείνουν στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στη χειρουργική του ώμου.

Τα τελευταία χρόνια, η ανάστροφη ολική αρθροπλαστική έχει αναδειχθεί ως η πρωτοπορία της χειρουργικής του ώμου, διευρύνοντας συνεχώς το πεδίο εφαρμογής της και συχνά ξεπερνώντας τις παλαιότερες τεχνικές από άποψη αποτελεσματικότητας. Οι τεχνικές αποχρώσεις της επέμβασης απαιτούν όχι μόνο στέρεες θεωρητικές βάσεις αλλά και υψηλό βαθμό πρακτικής επάρκειας.

Το εργαστήριο θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για πρακτική μάθηση μέσω πτωματικών παρασκευασμάτων. Αυτή η ανεκτίμητη εμπειρία θα χρησιμεύσει ως γέφυρα μεταξύ θεωρίας και πράξης, επιτρέποντας στους χειρουργούς να εντρυφήσουν στις περίπλοκες λεπτομέρειες της διαδικασίας. Αυτή η πρακτική εξοικείωση είναι καθοριστική για την καλλιέργεια της ακρίβειας και της αυτοπεποίθησης που απαιτούνται για την εκτέλεση αυτής της πρωτοποριακής χειρουργικής επέμβασης, οδηγώντας τελικά σε βελτιωμένα χειρουργικά αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.