Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας δρόμου 3rd Olympic Health Run ενάντια στον παιδικό καρκίνο

Με μεγαλειώδη ανταπόκριση αθλητών και απλών πολιτών ήταν οι συμμετοχές μέχρι και την τελευταία στιγμή διεξαγωγής του αγώνα, 3rd Olympic Health Run, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών Σπύρος Λούης (ΟΑΚΑ). 

Περισσότεροι από 1.500 αθλητές και εθελοντές έτρεξαν ενάντια στον παιδικό καρκίνο, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και της Πολιτείας, διατρανώνοντας το μήνυμα: Σε αυτόν τον αγώνα νικητής είναι η ζωή. 

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην αείμνηστη ευεργέτιδα Μαριάννα Βαρδινογιάννη και στο μεγαλειώδες έργο της για τα παιδιά. 

Μέγας Χορηγός και υποστηρικτής στάθηκε ο όμιλος HHG και ιδιαίτερα το Metropolitan Hospital, το Metropolitan General, το Υγεία και το Μητέρα.

Ο κ. Ευάγγελος Δημακάκος, Πρόεδρος της Εκδήλωσης και Διευθυντής του Κέντρου Πρόληψης Διάγνωσης και Θεραπείας Λεμφοιδημάτων του Metropolitan Hospital μαζί με τον Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ», την Ελληνική Λεμφολογική Εταιρεία και την Περιφέρεια Αττικής, ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες με όποιον τρόπο ο καθένας συνέβαλε για το υπέροχο αυτό αποτέλεσμα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης και Υπουργός Υγείας Μ. Χρυσοχοΐδης καθώς και η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου υγείας κος Αθ. Πλευρης και η κα Μ. Γκάγκα οι οποίοι και τιμήθηκαν. Επιπλέον τιμήθηκαν σύλλογοι αθλητών, ο σύλλογος Ελπίδα, Ιατροί και συντελεστές του Νοσοκομείου Παίδων καθώς και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει ο Πρόεδρος της Εκδήλωσης κ. Ε.Δημακάκος στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη, στον Διευθυντή του ΟΑΚΑ Κ. Χαλιορή, στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στους συντελεστές του spot-βίντεο που κυκλοφόρησε για την ευαισθητοποίηση των φορέων και του κοινού: κ. Α. Ρέμο, Γ. Πρίντεζη, Γ. Αγγελόπουλο, Δ. Διαμαντίδη, Χ. Σωτηρακόπουλο, Μ. Νικόλτσιου, Β. Νομικό, Ν. Απέργη, Σ. Ζαχαράκη, Λ. Κωνσταντάρα, Α. Σταματέα, Γ.Πατούλη.

Ιδιαίτερα επίσης να ευχαριστήσουμε τους Συντονιστές - Διευθυντές των αγώνων Ι. Αρτοποιό και Χ. Γαλανοπούλου, την Be Active Hellas, που ενέταξε την εκδήλωσή στο πρόγραμμα των αθλητικών ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Εβδομάδας και στους εκπληκτικούς και θυσιαστικούς Εθελοντές μας. 

Τέλος πολλές και θερμές ευχαριστίες πρέπει να αποδώσουμε στους χορηγούς μας, οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά στην μεγάλη επιτυχία της αθλητικής εκδήλωσης και στον σκοπό της εκδήλωσης.
 
Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης εδώ.