Δωρεάν κλινικές εξετάσεις με το πρόγραμμα  «Πρόληψη» του Μetropolitan στα Καλάβρυτα

Η «Πρόληψη» των θεραπευτηρίων Metropolitan Hospital και Metropolitan General του Ομίλου HHG, βρέθηκε στα Καλάβρυτα το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου, διενεργώντας δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στους κατοίκους της περιοχής.

Περίπου εκατόν πενήντα εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν από αγγειοχειρουργό (τρίπλεξ αγγείων), καρδιολόγο (καρδιογράφημα), ορθοπαιδικό χειρουργό και χειρουργό μαστού (ψηλάφηση), στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαβρύτων.

Την ιατρική ομάδα συγκροτούσαν οι κ.κ. Δημήτριος Δόβρης Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Ευάγγελος Νικολόπουλος Αγγειοχειρουργός, Βασίλειος Τρίγκας Χειρουργός Μαστού από το Metropolitan Hospital και o κ. Κώστας Κοντός Καρδιολόγος από το Metropolitan General.

Το πρόγραμμα «Πρόληψη» ξεκίνησε το 2017 από το Metropolitan στο πλαίσιο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και μέχρι σήμερα έχει ταξιδέψει σε πολλά μέρη της Ελλάδας όπως χωριά της Εύβοιας, τη Ναύπακτο, τη Τζια, τη Σκύρο, την ορεινή Κορινθία και Αρκαδία, τη Φθιώτιδα, κ.ά, εξετάζοντας δωρεάν εκατοντάδες κατοίκους, ενώ στόχος του είναι να καλύψει ακόμη μεγαλύτερο εύρος περιοχών.

Το ταξίδι συνεχίζεται...