A lab: δωρεάν δύο (2) εξειδικευμένα διατροφογενωμικά τεστ για Διατροφή Ακριβείας

Το A-Lab, το αποκλειστικό Κέντρο Μοριακής Βιολογίας και Γονιδιωματικής του Ομίλου HHG, σου προσφέρει εντελώς δωρεάν δύο (2) εξειδικευμένα διατροφογενωμικά τεστ για Διατροφή Ακριβείας: τη μόνη εξατομικευμένη διατροφή, βασισμένη στο δικό σου γονιδίωμα που συμβάλλει στη βέλτιστη υγεία και αποδοτικότητα του οργανισμού σου!  Συνδυάζει τον προσωπικό σου στόχο (π.χ. την απώλεια βάρους), με τις πληροφορίες που σου δίνουν τα γονίδια σου , τα φαινοτυπικά σου χαρακτηριστικά (βάρος, ύψος, ιστορικό, κ.ά.) και ο τρόπο ζωής σου (διατροφικές συνήθειες, αθλητική δραστηριότητα, κάπνισμα κ.ά.), με στόχο την πρόληψη εμφάνισης παθήσεων και τη συνολική υγεία. 

Η Γενετική Ανάλυση Μεταβολισμού- Διατροφογενωμικό Τεστ A-NUTRIGENES είναι ένα υπερ-εργαλείο συμβουλευτικού χαρακτήρα, που περιλαμβάνει το προφίλ σου, δηλαδή το σύνολο των φαινοτυπικών σου χαρακτηριστικών, τη διατροφογενετική σου ανάλυση σε γονίδια που διαφοροποιούν την ανταπόκρισή σου σε στοιχεία της διατροφής σου και σχετίζονται με την καρδιομεταβολική σου υγεία, την αξιολόγηση της τωρινής διατροφικής σου κατάστασης και την εκτίμηση των προσωπικών σου αναγκών σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά, και μπορεί να γίνει ο προσωπικός σου οδηγός προς την υγεία, την ευεξία και την πρόληψη. Γίνεται με λήψη υλικού και τη συμπλήρωση σύντομου online ερωτηματολογίου πριν ή μετά από αυτήν.

Μέχρι σήμερα, όταν υιοθετείς ένα διατροφικό πρόγραμμα, κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις, ακόμα και στα καλύτερα προγράμματα. Με την εξατομικευμένη διατροφή μόνο κερδίζεις. Γιατί όποιος και αν είναι ο στόχος σου, σου επιτρέπει να τον συνδέσεις με το τρίπτυχο ευεξία, βέλτιστη υγεία, πρόληψη. Είναι μια διατροφή ακριβείας βασισμένη σε σένα, στα γονίδιά σου, στο προφίλ σου, στον τρόπο ζωής σου. Και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της Διατροφής.  

Η επίσημη καταγραφή του ανθρώπινου γονιδιώματος, δόθηκε στη δημοσιότητα το 2004. Το επιστημονικό αυτό επίτευγμα γέννησε την πλατιά προσδοκία ότι η υγεία θα προχωρούσε όχι απλά σε μια «αλλαγή πίστας», αλλά σε έναν νέο κόσμο, για τον οποίο κατείχαμε πλέον το «κλειδί». Όλες οι εξελίξεις από τότε δικαιώνουν αυτή την πλατιά προσδοκία. Το «κλειδί» άρχισε να «ξεκλειδώνει» για χάρη μας, τη μία μετά την άλλη, πόρτες κλειστές μέχρι τότε. Ανάμεσά τους την «πόρτα» της διατροφής μας, καταγράφοντας τη σχέση της με το ανθρώπινο γονιδίωμα γενικά, όσο και ατομικά. Σήμερα, το Κέντρο Μοριακής Βιολογίας και Γονιδιωματικής A-Lab, μπορεί να ανιχνεύσει την προσωπική σου γενετική αλληλουχία και να σου προτείνει ένα εξατομικευμένο πλάνο διατροφής σύμφωνα με τα γονίδιά σου, που θα σε βοηθήσει να επιτύχεις ευεξία, βέλτιστη υγεία και έγκαιρη πρόληψη των μεταβολικών παθήσεων. 

Η διαδικασία λήψης υλικού είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Με τη χρήση μιας ειδικής μπατονέτας γίνεται συλλογή σάλιου από τη στοματική κοιλότητα.

 

Πώς θα κερδίσετε;

➡️ Like στο post
➡️ Follow @AlfaLab στο Facebook

Όροι Διαγωνισμού:

Το δώρο μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο από το νικητή του διαγωνισμού και δεν μεταβιβάζεται σε τρίτο πρόσωπο.
Το δώρο δεν μπορεί να εξαργυρωθεί χρηματικά παρά μόνο με την πραγματοποίηση των εξετάσεων που παρέχονται στο πακέτο.
Για τις εξετάσεις δεν απαιτείται παραπεμπτικό.
Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν γυναίκες και άντρες άνω των 16 ετών.
Οι τυχεροί θα επικοινωνήσουν για να κλείσουν το ραντεβού τους στο 210 6902093.

O διαγωνισμός ξεκινάει στις 16/03/2023 και θα ολοκληρωθεί στις 03/04/2023. Η επιλογή των νικητών θα γίνει τυχαία με τη βοήθεια πιστοποιημένης εφαρμογής και θα ενημερωθείτε με αντίστοιχη ανάρτηση στη σελίδα μας.