Η νέα γενιά στην Αξονική Τομογραφία

  • Υψηλή απεικονιστική ακρίβεια
  • Ταχύτερη εξέταση
  • Εξατομικευμένη δόση ακτινοβολίας
  • Εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα

Το Metropolitan Hospital παρέχει τα πλέον αξιό- πιστα διαγνωστικά αποτελέσματα με το σύστημα SOMATOM Drive διπλής λυχνίας: μια νέα γενιά Αξονικής Τομογραφίας που αυξάνει την απεικονι- στική ακρίβεια, μειώνει το χρόνο εξέτασης, επιτα- χύνει τη σάρωση μεγάλων ανατομικών περιοχών και βελτιώνει την ποιότητα της απεικόνισης των κινού- μενων οργάνων.

Πραγματοποιούνται εξετάσεις σε ασθενείς κάθε ηλικίας και σε όλα τα οργανικά συστήματα. Η δόση ακτινοβολίας προσαρμόζεται ανάλογα με τη σω- ματοδομή, με μέση μείωση δόσης έως και 68%.

Σε εξετάσεις όπως η Αξονική Στεφανιογραφία επι- τυγχάνεται ταχύτερη και λεπτομερέστερη απεικόνι- ση των στεφανιαίων αγγείων με χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας. Στην περίπτωση της αξονικής θώρα- κος χωρίς σκιαγραφικό, τα επίπεδα της ακτινοβο- λίας είναι συγκρίσιμα με αυτά της κλασικής ακτινο- γραφίας, καθιστώντας το SOMATOM Drive ιδανικό για προληπτικό έλεγχο του πνεύμονα.

Το Metropolitan Hospital συνδυάζει τεχνολογία αιχ- μής και επιστημονική κατάρτιση διασφαλίζοντας τις βέλτιστες συνθήκες διάγνωσης και θεραπείας για την καλύτερή σας φροντίδα.