Το Metropolitan Hospital χορηγός στο συνέδριο «The DNA of KNOWLEDGE»

Το Metropolitan Hospital, μέλος του Ομίλου HHG, στηρίζει το 8o ετήσιο συνέδριο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ), με τίτλο «The DNA of KNOWLEDGE», στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του και σε συνεργασία με τον ανεξάρτητο, μη-κερδοσκοπικό οργανισμό GAMA Global Hellas. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 διαδικτυακά με live μετάδοση από τις ΗΠΑ.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση και εκπαίδευση των συντονιστών και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σχετικά με τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας καθώς και η ενημέρωση για τις νέες τάσεις, εξελίξεις και προκλήσεις στην ασφαλιστική αγορά στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Στο συνέδριο συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές από σημαντικούς ασφαλιστικούς, χρηματοοικονομικούς και επενδυτικούς ομίλους του εξωτερικού, καθώς και εκπρόσωποι της ελληνικής και κυπριακής αγοράς.

Το Metropolitan Hospital, ένα από τα κορυφαία θεραπευτήρια στην Ελλάδα, μέσω της μακροχρόνιας στήριξης στο ετήσιο συνέδριο του ΠΣΣΑΣ, ενισχύει το θεσμό του επαγγελματία Συντονιστή Ασφαλιστικών Συμβούλων, αναγνωρίζοντας το ρόλο των ασφαλιστικών υπηρεσιών, αλλά και τη σημασία της συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης και εκπαίδευσης.