Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων

Το Μetropolitan Hospital, επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ: Στηρίζουμε με υπερηφάνεια τον ελληνικό στίβο, γιατί ο αθλητισμός είναι σημαντικός παράγοντας για καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής.

www.segas.gr

 

Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

Το Μetropolitan Hospital, επίσημος υποστηρικτής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης: Στηρίζουμε με υπερηφάνεια την Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης και είμαστε κοντά στους αθλητές, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας, για καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής.

www.basket.gr
 

Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Το Μetropolitan Hospital, επίσημος υποστηρικτής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας: Με υπερηφάνεια στηρίζουμε και προστατεύουμε την Εθνική μας Ομάδα Ποδοσφαίρου στον τομέα της υγείας και στεκόμαστε δίπλα στους αθλητές μας, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας, για καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής.

www.epo.gr
 

Ολυμπιακός

Το Μetropolitan Hospital, επίσημος υποστηρικτής του Ολυμπιακού, και στο Ποδόσφαιρο και στο Μπάσκετ: Αγαπάμε τις ομάδες του Πειραιά, στηρίζουμε με υπερηφάνεια τις προσπάθειες των αθλητών και είμαστε κοντά τους, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας, για καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής.

www.olympiakos.org
www.olympiacosbc.gr