Το Metropolitan Hospital φροντίζει με κάθε τρόπο για την καλή υγεία όποιου «χτυπήσει την πόρτα του». Ωστόσο, καλή υγεία δεν σημαίνει μόνο θεραπεία, σημαίνει και πρόληψη και αυτή με τη σειρά της σημαίνει προσπάθεια για μια καλύτερη καθημερινότητα ατομική και κοινωνική. Σημαίνει ποιοτικό ελεύθερο χρόνο, σημαίνει δημιουργικό χρόνο, σημαίνει φροντίδα για το πνεύμα τουλάχιστον ανάλογη με εκείνην του σώματος, σημαίνει άθληση, διακέδαση, ψυχαγωγία… Γι’ αυτό και το Μetropolitan Hospital, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, χορηγεί και στηρίζει κάθε ενέργεια ατομική ή συλλογική, που με αυτό το πνεύμα, προάγει την καθημερινή ζωή, παράγει πολιτισμό και, με έναν πλατύ και καθαρό τρόπο προάγει την καλή υγεία.

Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων

Ευχαριστούμε τον Σ.Ε.ΓΑ.Σ για την τιμή να είμαστε περήφανοι χορηγοί του ελληνικού στίβου, που μας έχει χαρίσει μερικές απ’ τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της ζωής μας.

www.segas.gr

 

Ελληνική Ομοσπονδία Ποδόσφαιρου

Ευχαριστούμε την Ε.Π.Ο για την τιμή να είμαστε έμπρακτα δίπλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που μας έκανε να ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές.

www.epo.gr
 

Ολυμπιακός

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιρικό και τον μπασκετικό Ολυμπιακό για την ευκαιρία να δείξουμε πόσο αγαπάμε τον Πειραιά και τα παιδιά του.

www.olympiakos.org
www.olympiacosbc.gr
 

Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών για την τιμή να μας επιλέξει ως επίσημους υποστηρικτές της υγείας των μελών του και των οικογενειών τους.

www.olympicwinners.gr
 

 
ΚΑΕ Περιστέρι bwin

Ευχαριστούμε την ομάδα ΚΑΕ Περιστέρι bwin για την ευκαιρία να είμαστε δίπλα σε μια ιστορική μπασκετική ομάδα της Α1 κατηγορίας.

www.peristeribc.gr/
 

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση

Ευχαριστούμε τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση για τη δυνατότητα που μας παρέχει να είμαστε παρόντες σε γεγονότα που ευφραίνουν την ψυχή, οξύνουν το νου και προάγουν τη δημιουργικότητα.

www.sgt.gr
 

Όλοι μαζί μπορούμε

Ευχαριστούμε τον ΣΚΑΪ για τη δυνατότητα που μας έδωσε να δείξουμε έμπρακτα και αποτελεσματικά τη φροντίδα μας για το περιβάλλον, συμμετέχοντας στις δράσεις οικολογικού και κοινωνικού χαρακτήρα που οργανώνει, στο πλαίσιο της κοινής φιλοσοφίας για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

www.skai.gr
 

Ιστιοπλοικός Όμιλος Πειραιά

Ευχαριστούμε τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Πειραιώς (Ι.Ο.Π) για την ευκαιρία να δείξουμε πόσο αγαπάμε το «απέραντο γαλάζιο».

www.iop.gr
 

Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος

Ευχαριστούμε το Δήμο Παλαιού Φαλήρου για την ευκαιρία να στηρίξουμε την αρχή: «ο αθλητισμός είναι υγεία» μέσα από έναν τόσο αξιόλογο τρόπο όσο ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος

www.poseidon-athenshalfmarathon.com
 

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για την ευκαιρία να υπηρετούμε τον πολιτισμό, τις τέχνες και το ευ ζην με την ίδια επιτυχία που υπηρετούμε την υγεία όλων.

www.mcf.gr