Υγεία και αθλητισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένες έννοιες, γι΄ αυτό και στο Metropolitan Hospital στηρίζουμε, με κάθε ευκαιρία, τα αθλητικά δρώμενα και τα υγιή αθλητικά ιδεώδη. Με την ενίσχυση αθλητικών συλλόγων και αθλητών, ενθαρρύνουμε κάθε ενέργεια ατομική ή συλλογική που προάγει την υγεία, ενισχύει την ευγενή άμιλλα και παράγει πολιτισμό.

Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων

Ευχαριστούμε τον Σ.Ε.ΓΑ.Σ για την τιμή να είμαστε περήφανοι χορηγοί του ελληνικού στίβου, που μας έχει χαρίσει μερικές απ’ τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της ζωής μας.

www.segas.gr

 

Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών για την τιμή να μας επιλέξει ως επίσημους υποστηρικτές της υγείας των μελών του και των οικογενειών τους.

www.olympicwinners.gr
 

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση

Ευχαριστούμε τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση για τη δυνατότητα που μας παρέχει να είμαστε παρόντες σε γεγονότα που ευφραίνουν την ψυχή, οξύνουν το νου και προάγουν τη δημιουργικότητα.

www.sgt.gr
 

Αθλητικός  Σύλλογος Παπάγου

Νέα συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Παπάγου στο πρωτάθλημα "Elite League" της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε την προετοιμασία τους για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, προάγοντας την υγεία και την ευεξία στον αθλητισμό.

www.acpapagou.gr/

 

Όλοι μαζί μπορούμε

Ευχαριστούμε τον ΣΚΑΪ για τη δυνατότητα που μας έδωσε να δείξουμε έμπρακτα και αποτελεσματικά τη φροντίδα μας για το περιβάλλον, συμμετέχοντας στις δράσεις οικολογικού και κοινωνικού χαρακτήρα που οργανώνει, στο πλαίσιο της κοινής φιλοσοφίας για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

www.skai.gr
 

Ιστιοπλοικός Όμιλος Πειραιά

Ευχαριστούμε τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Πειραιώς (Ι.Ο.Π) για την ευκαιρία να δείξουμε πόσο αγαπάμε το «απέραντο γαλάζιο».

www.iop.gr
 

Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος

Ευχαριστούμε το Δήμο Παλαιού Φαλήρου για την ευκαιρία να στηρίξουμε την αρχή: «ο αθλητισμός είναι υγεία» μέσα από έναν τόσο αξιόλογο τρόπο όσο ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος

www.poseidon-athenshalfmarathon.com