Το Metropolitan Hospital επίσημος χορηγός πληρώματος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στην Πορτογαλία

Αναδεικνύοντας την αγάπη για το «απέραντο γαλάζιο» και τη στήριξή του στον αθλητισμό, το Metropolitan Hospital, μέλος του HHG, στηρίζει το πλήρωμα της Αριάδνης Παρασκευής Σπανάκη και Αιμιλίας Τσουλφά, αθλήτριες του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, που συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κλάσης 470 που θα διεξαχθεί 5-13 Μαρτίου 2021 στην Πορτογαλία.

Με τη στήριξη του Metropolitan Hospital, οι Ελληνίδες αθλήτριες συμμετέχουν στο Παγκόσμια Πρωτάθλημα, διεκδικώντας την εσωτερική πρόκριση της ομάδας σε αυτή την κατηγορία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στόχος του Metropolitan Hospital είναι να προάγει τον αθλητισμό και τα υγιή αθλητικά ιδεώδη, υποστηρίζοντας την ενεργό συμμετοχή αθλητών και αθλητριών σε αγώνες και δράσεις για την ανάδειξη της καλής υγείας και ευημερίας του ανθρώπου.

Σχετικά με το Metropolitan Hospital

Μέλος του Hellenic Healthcare Group, του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας, και από το 2001 που ιδρύθηκε, το Metropolitan Hospital έχει καθιερωθεί στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας ως κορυφαίο θεραπευτικό κέντρο στην Ελλάδα και διεθνώς. Αξιοποιεί ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και διαγνωστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντας υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών με σεβασμό προς τον ασθενή. Αναπτύσσει πρωτοποριακές ιατρικές υπηρεσίες και διατηρεί συνεργασίες με πρότυπα νοσηλευτικά κέντρα και επιστημονικά ιδρύματα του εξωτερικού. Σε ετήσια βάση, περίπου 35.000 ασθενείς νοσηλεύονται στις 262 κλίνες που διαθέτει, ενώ 350.000 ασθενείς περιθάλπονται στα εξωτερικά ιατρεία και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Συνεργάζεται με περισσότερους από 1.500 ιατρούς και απασχολεί περίπου 800 νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό.