Ταξιδεύοντας με την «Πρόληψη»: Το Metropolitan στη Δημητσάνα Αρκαδίας για δωρεάν εξετάσεις

Το Metropolitan, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του προγράμματος «Πρόληψη» ξεκίνησε ξανά τις επισκέψεις του στην ελληνική επαρχία, μετά από παύση ενός χρόνου λόγω της πανδημίας, για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στον τοπικό πληθυσμό.

Έτσι, την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, κλιμάκιο ιατρών των θεραπευτηρίων Μetropolitan Hospital και Μetropolitan General βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας του νομού Αρκαδίας εξετάζοντας κατοίκους της περιοχής και των γύρω χωριών τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας. Η ιατρική ομάδα αποτελούταν από τους ιατρούς του Metropolitan Hospital κ.κ. Δημήτριο Δόβρη, Ορθοπαιδικό Χειρουργό Επιμελητή Ορθοπαιδικής Κλινικής, Ευάγγελο Νικολόπουλο Αναπληρωτή Διευθυντή Αγγειοχειρουργό, Βασίλειο Μουζιούρα Επιμελητή Γενικό Χειρουργό, Βασίλειο Τρίγκα Χειρουργό Μαστού Επιμελητή Χειρουργικής Κλινικής Μαστού, και από το Metropolitan General τον κ. Κωνσταντίνο Κοντό, Καρδιολόγο, Αναπληρωτή Διευθυντή Τομέα Καρδιάς. Τη δράση υποστήριξε και η νοσηλεύτρια Βάνα Ντάβιου του Metropolitan Hospital.

Οι ιατροί, τους οποίους υποδέχτηκε με χαρά το άρτια οργανωμένο Κέντρο Υγείας της Δημητσάνας με τον Επιστημονικό Υπεύθυνο κ. Βασίλη Βαρδιαμπάση, εξέτασαν συνολικά περίπου 100 άτομα πραγματοποιώντας triplex αγγείων, καρδιολογική, ορθοπαιδική, αγγειοχειρουργική και μαστολογική εξέταση.

Από το 2016 μέχρι σήμερα το πρόγραμμα «Πρόληψη» του Μetropolitan σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση έχει επισκεφτεί χωριά της Εύβοιας, τη Τζιά, τη Σκύρο, την ορεινή Κορινθία, τη Φθιώτιδα, την Κόνιτσα και άλλα μέρη, έχοντας εξετάσει εκατοντάδες κατοίκους… και συνεχίζει!