Εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες στην Ακτή του Ηλίου από το Metropolitan Hospital και το Heal Academy

Ιδική παρουσίαση και εκπαίδευση για τεχνικές πρώτων βοηθειών και αναζωογόνησης, καθώς και για την προστασία από τον ήλιο και την αντιμετώπιση τσιμπημάτων από μέδουσα έλαβε μέρος την Τρίτη 21 Ιουνίου στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από τους κορυφαίους ιατρούς του Metropolitan Hospital και της Heal Academy, τη Θεανώ Δεμέστιχα, Αναισθησιολόγο, Metropolitan Hospital, τον ιατρό Καθηγητή Τάκη Σκανδαλάκη, Πρόεδρο της Heal Academy και τον Πάρη Μπουλέ, Δ/ντή Μονάδας Επειγόντων Περιστατικών, Metropolitan Hospital. Μαζί τους και η Δερματολόγος, κυρία Αικατερίνη Λιάκου.

Επισημαίνεται ότι κάθε καλοκαίρι, πολλά καλοκαίρια τώρα, το Metropolitan Hospital βρίσκεται στην Ακτή του Ήλιου, πιστό στο «ραντεβού» του με τους λουόμενους. Με την υποστήριξη του Metropolitan Hospital ένα ευέλικτο, πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο ιατρείο είναι στη διάθεση των επισκεπτών της Ακτής, 7 ημέρες την εβδομάδα, 8 το πρωί με 8 το βράδυ, έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Το νέο σύγχρονο Εκπαιδευτικό Κέντρο, HEAL (HealthCare Education and Advanced Learning) Academy του Ομίλου HHG αποτελεί το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη κέντρο μετεκπαίδευσης που απευθύνεται σε ιατρούς, νοσηλευτές και γενικότερα επαγγελματίες υγείας.

aktiii