Το Metropolitan Hospital, μέλος του Ομίλου HHG ιδρύθηκε το 2001 και κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να καθιερωθεί στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας.

Η μετοχική σύνθεση του Ομίλου αποτελείται από διακεκριμένους επιχειρηματίες και θεσμικούς επενδυτές, managers υγείας με πολυετή εμπειρία στο χώρο της υγειονομικής μέριμνας, καθώς και από διακεκριμένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, της Ελλάδας και του εξωτερικού. Πλαισιώνοντας τους ιατρούς με εξοπλισμό και διαγνωστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να μπορούν απρόσκοπτα να παρέχουν στους ασθενείς υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Το Metropolitan Hospital:

  • Διαθέτει μία από τις κορυφαίες στην Ευρώπη και την πρώτη και μοναδική στην Ελλάδα Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας–Οξέων Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων που έχει αναγνωριστεί και πιστοποιηθεί ως «Certified ESO Stroke Unit» από τον ESO (European Stroke Organisation).
  • Έχει αναγνωριστεί ως «Κέντρο Εξαιρετικής Κλινικής Δραστηριότητας για τη Ρομποτική Χειρουργική Μako» (Center of Excellence), αναγνώριση που κατέχουν ελάχιστα ιατρικά κέντρα παγκοσμίως.
  • Η Α’ Ογκολογική Κλινική του είναι η μοναδική ογκολογική κλινική στην Ελλάδα που λειτουργεί με σύσταση από την Εταιρεία Ευρωπαίων Ογκολόγων-Παθολόγων (ΕSMO).
  • Είναι το μοναδικό θεραπευτήριο στην Ελλάδα το οποίο προσφέρει 3D MRI Based Brachytherapy, δηλαδή θεραπεία για γυναικολογικούς όγκους καθοδηγούμενη με μαγνητικό τoμογράφο.

Πρωταρχικός στόχος όλων των συντελεστών του Ομίλου είναι η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλών προδιαγραφών, με σεβασμό προς τους ασθενείς.