Κάθε πιστοποίηση και κάθε βράβευσή μας τιμά κάτι παραπάνω από τη φροντίδα μας. Τιμά και την επιλογή σας

 

temos red

Ο Όμιλος Hellenic Healthcare (HHG), τιμήθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, για την περίοδο 2022-2023, με την Ασημένια Διάκριση από τον EcoVadis, τον κορυφαίο οργανισμό αξιολόγησης εταιρικής Βιωσιμότητας παγκοσμίως, για τις κοινωνικά υπεύθυνες πρακτικές που εφαρμόζει σχετικά με θέματα υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, αειφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης.

 

eso17

Tο Φεβρουάριο του 2017, το Μetropolitan Hospital απονεμήθηκε το πιστοποιητικό ESO (European Stroke Organisation) για τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας - Οξέων Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων (ΜΑΦ/ ΑΕΕ). Η πιστοποίηση “Certified ESO Stroke Unit” καταδεικνύει ότι η ομάδα των ειδικών νευρολόγων της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας του Μetropolitan Hospital συγκαταλέγεται πρώτη στην Ελλάδα και ανάμεσα στις κορυφαίες στην Ευρώπη. H Μονάδα αυτή είναι η πρώτη και η μοναδική αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη μονάδα εγκεφαλικών στην Ελλάδα που δέχεται ασθενείς 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο.

 

eso17

"Certificate of Membership" 2017 από το Breast Centres Network. Στο Κέντρο Μαστού του Μetropolitan Hospital απονεμήθηκε το πιστοποιητικό "Certificate of Membership" για το 2017 από το Breast Centres Network (Synergy among Breast Units). Η αποστολή του  Breast Centres Network είναι να προωθήσει τη συνεργασία μεταξύ των Μονάδων Μαστού με τη διασύνδεση ειδικών και προσωπικού που εργάζεται στον τομέα και να βοηθήσει τους ασθενείς με καρκίνο του μαστού να βρουν τον κατάλληλο χώρο για περίθαλψη ή για δεύτερη γνώμη. Το Δίκτυο σήμερα συνδέει 205 Μονάδες Μαστού από όλες τις ηπείρους.

 

iso9001

Το κεντρικό σύστημα διαχείρισης ποιότητας του Metropolitan είναι δομημένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO 9001 και πιστοποιείται από τον διεθνή οίκο Bureau Veritas από το 2008. Η πιστοποίηση αυτή επικυρώνει την θέσπιση και τήρηση προδιαγραφών ασφάλειας και κλινικής αποτελεσματικότητας και η διατήρησή της επιβεβαιώνει την προσήλωση του προσωπικού του θεραπευτηρίου στην παροχή συνεχώς καλύτερων υπηρεσιών υγείας.

 

loyds

Οι Υπηρεσίες Σίτισης του Metropolitan Hospital πιστοποιούνται από τον Σεπτέμβριο 2011 από την Lloyd’s Register (LRQA) σύμφωνα με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων ISO 22000. Η πιστοποίηση αυτή επικυρώνει, εκτός της ικανοποίησης όλων των νομικών και κανονιστικών απαιτήσεων που διέπουν την ασφάλεια τροφίμων, και την εναρμόνιση με κοινά αποδεκτές πρακτικές παρασκευής, αποθήκευσης και διανομής γευμάτων των ασθενών.

 

temos blue temos red

Το Metropolitan Hospital έχει διαπιστευθεί από το 2013 για την Ποιότητα στην Φροντίδα Διεθνών Ασθενών και για την Αριστεία στον Ιατρικό Τουρισμό από τον διεθνή οργανισμό Temos International. Οι πιστοποιήσεις αυτές επικυρώνουν την τήρηση αυστηρών προδιαγραφών ασφάλειας και κλινικής αποτελεσματικότητας για όλους τους ασθενείς, καθώς και την παροχή ολοκληρωμένου κύκλου φροντίδας ειδικά για τους διεθνείς ασθενείς από την πρώτη επαφή τους με το θεραπευτήριο έως το εξιτήριό τους. Το Metropolitan Hospital είναι το 1ο θεραπευτήριο στην Ελλάδα και το 4ο στον κόσμο που έλαβε αυτήν την πιστοποίηση.

 

dcdcdcdcdc

Σε συνέχεια των Πιστοποιήσεων κατά TEMOS International για τον Ιατρικό Τουρισµό, το Diplomatic Council έχει εντάξει το Metropolitan ανάμεσα στα καλύτερα θεραπευτήρια σε διεθνές επίπεδο (Best Hospitals Worldwide) για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, τις υπερσύγχρονες υποδοµές του, τον πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό του και την επάνδρωσή του με κορυφαίο ιατρικό, επιστημονικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

 

 

ESO

Τον Απρίλιο 2018, η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας - Οξέων Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων (ΜΑΦ/ ΑΕΕ) του Metropolitan Hospital τιμήθηκε από τον οργανισμό European Stroke Organisation με δύο Angels Award. Ένα Platinum Award για το 4ο τρίμηνο του 2017 και ένα Gold Award για το πρώτο τρίμηνο του 2018. Και συνεχίζει…

 

 

Βραβευθείσα 2η προφορική ανακοίνωσηΒραβευθείσα 3η αναρτημένη ανακοίνωσηΒραβευθείσα 3η προφορική ανακοίνωση

Η Μονάδα Μαστού του Θεραπευτηρίου Metropolitan,  κατάφερε μεγάλη διάκριση στο πανελλήνιο συνέδριο της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας Μαστού (ΕΧΕΜ), το Νοέμβριο του 2018. Απέσπασε τρία βραβεία, δύο  για προφορικές  ανακοινώσεις και ένα για ηλεκτρονικά αναρτημένη εργασία (e - Poster),  γεγονός που την καθιστά πρωτοπόρο και μοναδική,  διότι αυτή η τριπλή βράβευση δεν έχει επιτευχθεί σε αντίστοιχα συνέδρια στο παρελθόν από καμία άλλη μονάδα μαστού. Άλλη μια σημαντική παράμετρος είναι ότι αυτές οι διακρίσεις αφορούν συνεργασίες  με τρία  διαφορετικά τμήματα.

 

 

Πιστοποίηση ESMO

Η Α’ Ογκολογική Κλινική του Metropolitan Hospital είναι η μόνη ογκολογική στην Ελλάδα με τη σύσταση της ESMO, της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής Εταιρίας Ογκολόγων-Παθολόγων. Η σύσταση αναγνωρίζει τα επιτεύγματα υγείας που έχει πραγματοποιήσει κατά τη λειτουργία της η Κλινική καθώς και τη δυνατότητά της να συνεχίσει έτσι...

 

 

Χρυσό ΒραβείοΧρυσό ΒραβείοΠλατινένιο Βραβείο

Η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας - Οξέων Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων (ΜΑΦ/ ΑΕΕ) του Metropolitan Hospital έχει τιμηθεί από τον οργανισμό European Stroke Organisation με 3 Angels Award. Ένα Platinum Award για το 4ο τρίμηνο του 2017 και ένα Gold Award για το πρώτο τρίμηνο του 2018 και ένα Gold Award για το 3ο τρίμηνο του 2018.

 

 

esyd new 2

Η τεχνική επάρκεια των εργαστηρίων του θεραπευτηρίου και η έκδοση αξιόπιστων εργαστηριακών αποτελεσμάτων πιστοποιείται από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο για τα κλινικά εργαστήρια ISO 15189-2012 και αφορά τη διενέργεια μικροβιολογικών, βιοχημικών, αιματολογικών και ανοσολογικών εξετάσεων. Επιπρόσθετα, η ακρίβεια και η αξιοπιστία όλων των εργαστηριακών αναλύσεων επικυρώνεται συνεχώς από υψηλής ποιότητας εξωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους (NEQAS, EQAS, LABQUALITY).

 

esmo certificate 2022

Η Α’ Ογκολογική Κλινική του Μetropolitan Hospital είναι, από το 2016 και για τρεις συνεχόμενες φορές (:2016-2018, 2019-2021 και 2022-2024), η μόνη ογκολογική κλινική στην Ελλάδα που συστήνεται ως «Designated Center of Integrated Oncology and Palliative Care», από την ESMO (European Society for Medical Oncology), τη μεγαλύτερη Εταιρία Ογκολόγων-Παθολόγων της Ευρώπης, δηλαδή ως «Eνδεδειγμένο Κέντρο Ολοκληρωμένης Ογκολογικής και Ανακουφιστικής Φροντίδας».

 
 

partensips

Το πρωτοποριακό Πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου για τον Καρκίνο του Πνεύμονα «Πνευμόνων Υγεία» του Θεραπευτηρίου Metropolitan Hospital απέσπασε το Βραβείο Silver στα Patient Partnerships Awards 2022, που διοργάνωσε το Health Daily και η BoussiasCommunications, παρουσία σημαντικών στελεχών του κλάδου της υγείας. Το «Πνευμόνων Υγεία», βασικότατο κομμάτι του Τμήματος Check-up του Νοσοκομείου, αποτελεί το πρώτο στην Ελλάδα οργανωμένο πρόγραμμα προσυμπτωματικού - προληπτικού ελέγχου για έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του πνεύμονα, μίας από τις συχνότερες μορφές καρκίνου παγκοσμίως.

 
 

partensips

Το Κέντρο Μαστού του Metropolitan Hospital απέσπασε την πιστοποίηση εκπαιδευτικής αριστείας για τη βιοψία μαστού «Center of Educational Excellence for Breast Biopsy».

 
 

partensips

Το Κέντρο Μαστού του Metropolitan Hospital στην εκδήλωση-θεσμό που τιμά κάθε χρόνο δομές υγείας για: «Βέλτιστες πρακτικές στο πεδίο της υγείας και αξιοσημείωτη προσφορά και όραμα για το μέλλον, με αποδέκτες τους ασθενείς και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο», τιμήθηκε με τα εξής βραβεία:

  • Bronze Βραβείο Καινοτομίας στα Healthcare Bussines Award 2019,
  • Bronze Βραβείο Καινοτομίας στα Healthcare Bussines Award 2020,
  • Silver Βραβείο Καινοτομίας στα Healthcare Bussines Award 2020,
  • Bronze Βραβείο Καινοτομίας στα Healthcare Bussines Award 2021.
 

iso9001

Το Κέντρο Πρόληψης Διάγνωσης και Θεραπείας Λεμφοιδήματος-Λεμφικών Παθήσεων, Ενηλίκων και Παιδιών του Metropolitan Hospital υπό την διεύθυνση του εξειδικευμένου Λεμφολόγου κ. Ευάγγελου Δημακάκου, απέσπασε από το VAS-European Independent Foundation in Angiology/ Vascular Medicine και σε συνεργασία με την UEMS τη διάκριση ως ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά κέντρα για τις υψηλά επιστημονικά ιατρικές υπηρεσίες που παρέχει στους ασθενείς του.

 

iso9001

Το Ιατρείο Υπέρτασης του Metropolitan Hospital υπό τη διεύθυνση του κ. Αθανάσιου Μανώλη, είναι το πρώτο ιδιωτικό ιατρείο υπέρτασης στην Ελλάδα που έχει πιστοποιηθεί ως Κέντρο Αριστείας στην Υπέρταση (Hypertension Excellence Centre), από την Ευρωπαϊκή Εταιρία Υπέρτασης (European Society of Hypertension - Ιούνιος 2021). Η πιστοποίηση αυτή σημαίνει ότι το Ιατρείο Υπέρτασης διακρίνεται για την καινοτόμο δραστηριότητά του και την εξαιρετική ποιότητα και αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του στην έρευνα, τη διάγνωση, την αντιμετώπιση και τη θεραπεία της υπέρτασης.

 

center of excelence cert new

Μια ακόμα διεθνής διάκριση για το Metropolitan Hospital καθώς το Κέντρο Πρόληψης, Διάγνωσης και Θεραπείας Λεμφοιδήματος–Λεμφικών Παθήσεων για Παιδιά και Ενήλικες αναδείχθηκε «Comprehensive Center of Excellence» από το διεθνές δίκτυο για τη Λεμφολογική Εκπαίδευση και Έρευνα Λεμφικών Παθήσεων (LE&RN) και αποτελεί πλέον ένα από τα καλύτερα Ολιστικά Κέντρα Αντιμετώπισης Λεμφοιδήματος και Λεμφικών Παθήσεων παγκοσμίως.

Υπό τη διεύθυνση του Ευάγγελου Δημακάκου, Ιατρού Λεμφολόγου και Προέδρου της Παγκόσμιας Λεμφολογικής Εταιρείας, και την εξειδικευμένη ομάδα ιατρών και επαγγελματιών υγείας, το Κέντρο αναδεικνύεται πλέον εφάμιλλο των αντίστοιχων κέντρων που λειτουργούν από διεθνούς εμβέλειας πανεπιστήμια όπως είναι το Harvard University, το Stanford University, το Johns Hopkins University και άλλα.

Σημειώνεται ότι το Κέντρο Πρόληψης, Διάγνωσης και Θεραπείας Λεμφοιδήματος–Λεμφικών Παθήσεων στο Metropolitan Hospital είναι το πρώτο και μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα όπου η θεραπευτική αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος-οιδήματος πραγματοποιείται ολιστικά σύμφωνα με τις παγκόσμιες οδηγίες της Διεθνούς Λεμφολογικής Εταιρείας.

 

partensips

Τον Ιανουάριο του 2018 απονεμήθηκε βραβείο τιμής ένεκεν στον Διευθυντή του Κέντρου Μαστού του Θεραπευτηρίου κου Βασίλειου Βενιζέλου, για την υποστήριξη της εφαρμογής του διεθνούς Εθελοντικού Προγράμματος Στήριξης Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Reach to Recovery που υλοποιεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

 
 

iso9001

Το Metropolitan Hospital πιστοποιήθηκε από τον Ολλανδικό Επαγγελματικό Οργανισμό δευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης των επιχειρήσεων, του εμπορίου και της βιομηχανίας “SBB”, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το ΙΙΕΚ ΣΒΙΕ, στην εκπαίδευση σπουδαστών Νοσηλευτικής (Βοηθοί Νοσηλευτών) μέσω των προγραμμάτων ERASMUS από σχολές της Ολλανδίας. Η πιστοποίηση εγκρίθηκε από την κα Gerda Hoxe (advisor international work placements Foundation for cooperation on Vocational Education, Training and the Labour Market).

 

Temos Excellence Medical Tourism 2018
Temos Excellence Medical Tourism 2018
Temos Excellence Medical Tourism 2018
Temos Excellence Medical Tourism 2018
Temos Excellence Medical Tourism 2018
 
Temos Excellence Medical Tourism 2018
Temos 2020
Temos 2020
Temos 2018
Temos Excellence Medical Tourism 2018
 
Temos Excellence Medical Tourism 2018
Temos Excellence Medical Tourism 2020
Temos Excellence Medical Tourism 2018
Temos Excellence Medical Tourism 2018