Μια κάρτα που παρέχει προνόμια πρωτοβάθμιας περίθαλψης με σκοπό να εξασφαλίζει καλύτερη υγεία και καλύτερη ζωή.

Το Metropolitan Hospital θεωρείται σήμερα ένα από τα καλύτερα Θεραπευτήρια της Ευρώπης. Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και άριστο ιατρικό, επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό, έχει να επιδείξει σήμερα σημαντικές επιδόσεις στην ιατρική έρευνα, στην εφαρμογή πρωτοποριακών ιατρικών μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας και στην ουσιαστική παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, που μπορούν να καλύψουν κάθε άνθρωπο και κάθε νοσηλευτική του ανάγκη.

Πιστό στο όραμά του το Metropolitan εξελίσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του φιλοδοξώντας να εξασφαλίζει πάντοτε στους ανθρώπους καλύτερη υγεία και καλύτερη ζωή. Με τις σκέψεις αυτές, δημιουργήσαμε την κάρτα Metropolitan, η οποία παρέχει προνόμια πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

 Για να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας και να προγραμματίσετε το ραντεβού στο Metropolitan Hospital σας επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:
210 4809492 - 210 4809150 - 210 4809160

 

Για να εξυπηρετηθείτε στο συνεργαζόμενο με το Metropolitan Hospital, Διαγνωστικό Κέντρο Ορθοβιοτική, στο τηλέφωνο:
210 3230000

Για να απολαμβάνετε τα προνόμια της κάρτας Μetropolitan Hospital είναι απαραίτητο να επιδεικνύετε την κάρτα σας και την αστυνομική σας ταυτότητα κάθε φορά που επισκέπτεστε τις εγκαταστάσεις μας.