Το Metropolitan Hospital, πιστό στο όραμά του να εξασφαλίζει στους ανθρώπους ποιοτικότερη υγεία και καλύτερη ζωή, υποστηρίζει τον αθλητισμό και τους αγώνες κοινωνικού χαρακτήρα και είναι παρόν ως Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής στο “No Finish Line”, ενός διεθνούς αγώνα που έχει ως σκοπό να ενισχύει την Ενωση «Μαζί για το Παιδί» καθώς τα χρήματα θα πάνε στα άπορα παιδιά.

αγώνας nfl 1

Ο αγώνας είναι κάτι μοναδικό παγκοσμίως, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την προσφορά. Κάθε άνθρωπος, ανεξαρτήτου ηλικίας, μπορεί να συμμετέχει περπατώντας ή τρέχοντας χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό.

Το πρώτο ελληνικό “No Finish Line” θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 26 Απριλίου ώρα 7 μ.μ. και ο τερματισμός θα είναι μετά από 90 ώρες, την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 ώρα 1 μ.μ., στο Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η βασική ιδέα του “No Finish Line” είναι τα χιλιόμετρα να μετατρέπονται σε χρήματα για να στηριχθεί το έργο του «Μαζί για το Παιδί». Με 5 ευρώ μόνο, ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να τρέχει επί πέντε ημέρες και με κάθε χιλιόμετρο που καλύπτει, να προσφέρει στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Μετά από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, ήρθε η ώρα της Αθήνας να διοργανώσει το “No Finish Line” και να ενταχθεί στη διεθνή σειρά των πρωτοποριακών αγώνων δρόμου κοινωνικού για τα παιδιά. Με την οργανωτική ευθύνη του Ερμή 1877, την επίβλεψη του NFL International, τη συνδρομή επώνυμων και ανώνυμων δωρητών και χορηγών και με την συμμετοχή μεγάλων ονομάτων από τον χώρο του αθλητισμού και των media, το “No Finish Line Athens 2017”.

Όλοι όσοι θέλουν, μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να προσφέρουν χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα.

Κατά την διάρκεια του αγώνα που διεξάγεται επί 90 ώρες συνεχόμενα υπό τους ήχους της μουσικής, υπάρχει μονίμως ανθρώπινο δυναμικό και εθελοντές εμψύχωσης, υποστήριξης, τροφοδοσίας, ενώ έχουν προβλεφθεί όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες, όπως χώροι αποδυτηρίων, φύλαξης, ανάπαυσης, αποθεραπείας, κ.λπ.

αγώνας nfl 2

Το “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ”

Το “Μαζί για το Παιδί” ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους, που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Συγκεκριμένα, τα έσοδα του NFL Athens θα διατεθούν για το πρόγραμμα σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά, που υλοποιεί η ένωση «Μαζί για το Παιδί».

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΡΙΖΟΥΝ

Το NO FINISH LINE γίνεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και κορυφαίοι Ολυμπιονίκες, όπως ο Νίκος Κακλαμανάκης και η Κατερίνα Στεφανίδη είναι επίσημοι πρεσβευτές του, ενώ το στηρίζει και ο καταξιωμένος ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης.

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Για ατομική εγγραφή στο “NO FINISH LINE Athens 2017” αρκεί να επισκεφτείτε από 4 Μαρτίου έως 17 Απριλίου, είτε απευθείας την ιστοσελίδα εγγραφών στην ηλεκτρονική διεύθυνση hermes-events.org, είτε την επίσημη ιστοσελίδα ου αγώνα nflathens.com, που παραπέμπει στον σύνδεσμο εγγραφών.

Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον αγώνα των 90 ωρών είναι πέντε (5) ευρώ  και  δίνει  τη  δυνατότητα  σε  κάθε  άτομο  να  συμμετέχει  στον  αγώνα οποιαδήποτε  στιγμή  επιθυμεί,  όσες  φορές  επιθυμεί  και  για  τις  πέντε  (5) ημέρες του αγώνα.

Τα παιδιά έως 6 δεν πληρώνουν συμμετοχή, τα παιδιά από 7-12 είναι στα 3 ευρώ.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θεωρούνται επιβεβαιωμένες μόνο με την καταβολή του ποσού ατομικής συμμετοχής εντός προθεσμίας, είτε σε έναν από τους τραπεζικούς  λογαριασμούς  της  διοργανώτριας  αρχής,  είτε  με  επί  τόπου πληρωμή σε ένα από τα κέντρα εγγραφών.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα τραπεζικά έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον συμμετέχοντα και όχι τον διοργανωτή. Η κατάθεση του ποσού υποχρεωτικά πρέπει να είναι ονομαστική (εμφάνιση ονοματεπώνυμου συμμετέχοντα στην κατάθεση), ώστε να  μπορεί  να  γίνει  η  διασταύρωση  του  εγγεγραμμένου  ονόματος  στο ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφών.

Καμία εγγραφή δεν θα θεωρηθεί έγκυρη αν δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή έως τις 18 Απριλίου 2017.

Τραπεζικός λογαριασμός πληρωμής ALPHA BANK – ΙΒΑΝ: GR72 0140 7180 7180 0200 2008 269, δικαιούχος λογαριασμού ΕΡΜΗΣ 1877 ΕΓΓΡΑΦΕΣ στα attica και στο ΚΠΙΣΝ

Παράλληλα με τις ηλεκτρονικές εγγραφές, τα πολυκαταστήματα attica, που είναι Κύριος Χορηγός της διοργάνωσης, φιλοξενούν τα κέντρα ενημέρωσης, προβολής  και  εγγραφών  στο attica  City  Link  και  στο attica  Golden  Hall προκειμένου, να προσφέρουν στον κοινό σκοπό της ενίσχυσης της ένωσης

«Μαζί για το Παιδί». Επίσης, κέντρο εγγραφών υπάρχει και στο ΚΠΙΣΝ. Στα κέντρα εγγραφών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το NO FINISH LINE της Αθήνας, αλλά και να δηλώσουν συμμετοχή.

Τα κέντρα εγγραφών στα πολυκαταστήματα  attica θα  λειτουργούν από τις 27/03 έως τις 22/04 ενώ, εξαιρούνται οι Κυριακές 02/04 και 16/04. Το ίδιο] ισχύει και για το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι ημέρες και τα ωράρια λειτουργίας θα είναι τα εξής, τόσο για τα attica όσο και για το ΚΠΙΣΝ:

Δευτέρα – Παρασκευή 11:00 – 19:00

Σάββατο 12:00 – 17:00

Κυριακή των Βαΐων 13:00 – 17:00

Μ. Παρασκευή 13:00 – 18:00

Μ. Σάββατο 11:00 – 16:00

Εγγραφές μετά τη λήξη των καταληκτικών ημερομηνιών (13 και 17 Απριλίου αντίστοιχα) γίνονται και στο κέντρο εγγραφών του Metropolitan Hotel και πιο συγκεκριμένα από 19 Απριλίου έως και 23 Απριλίου (12μ.μ. έως 6μ.μ.), υπό την προϋπόθεση πως υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

ΑΓΩΝΑΣ 24 ΩΡΩΝ

Παράλληλα με τον αγώνα των 90 ωρών, γίνεται και η διεξαγωγή του αγώνα 24 ωρών με αγωνιστικό χαρακτήρα. Ως ημέρα έναρξης του 24ωρου αγώνα έχει οριστεί το Σάββατο 29 Απριλίου και ώρα 12μ.μ. με ημέρα λήξης την Κυριακή 30 Απριλίου και ώρα 12μ.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο 24ωρο έχουν μόνο όσοι συμπλήρωσαν το 18ο έτος ηλικίας και έγκυρες συμμετοχές θα θεωρηθούν μόνο όσες επιβεβαιωθούν έως την Παρασκευή 21 Απριλίου.

Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον αγώνα των 24 ωρών, ο οποίος είναι ανεξάρτητος από το 90ωρο, είναι δέκα (10) ευρώ και θα υπάρξει κατάταξη με νικητές και έπαθλα για τους πρώτους νικητές, καθώς και επιπλέον παροχές από το 90ωρο. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει και στους δύο αγώνες είναι υποχρεωτικό να κάνει ξεχωριστή εγγραφή.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ

Στην ειδική κατηγορία των ομάδων υποστήριξης, η οποία έχει κοινωνικό και αγωνιστικό χαρακτήρα, μπορούν να συμμετέχουν εταιρείες και οργανισμοί, δημιουργώντας  ομάδα  ή  ομάδες  για  μία  ή  περισσότερες  κατηγορίες  του αγώνα.

Για  δημιουργία ομάδας υποστήριξης με επωνυμία και λογοτύπηση, απαιτούνται τουλάχιστον 15 άτομα και η συμμετοχή είναι 15 ευρώ το άτομο, μέρος του οποίου θα διατεθεί για την συγκέντρωση του ποσού που θα χρησιμοποιηθεί για την υλοποίηση του παιδικού προγράμματος από το “Μαζί για το Παιδί”.

Όσον αφορά τις ομαδικές εγγραφές από αθλητικούς συλλόγους, ακαδημίες κ.λπ. είναι 5 ευρώ το άτομο και οι χορηγοί πληρώνουν 10 ευρώ το άτομο.

Η κάθε εταιρεία ή οργανισμός μπορούν να δημιουργήσουν απεριόριστο αριθμό ομάδων για καθεμία από τις τέσσερις (4) κατηγορίες. Εγγραφές των ομάδων υποστήριξης γίνονται δεκτές από τις 4 Μαρτίου έως τις 13 Απριλίου 2017, με αποστολή αιτήματος από προκαθορισμένο εκπρόσωπο κάθε ομάδας στην  ηλεκτρονική  διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΜΑΔΩΝ

Α’ Κατηγορία – από 15 έως 29 άτομα

Β’ Κατηγορία – από 30 έως 59 άτομα

Γ’ Κατηγορία – από 60 έως 119 άτομα

Δ’ Κατηγορία – από 120 άτομα και πάνω

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Η γραμματεία του NFL Athens έχει οριστεί να  λειτουργεί στην είσοδο του Κέντρου Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για τις  24  και  25 Απριλίου  από  τις  11π.μ.  έως  τις  7μ.μ.  και  για  99  ώρες συνεχόμενα από τις 26 Απριλίου και ώρα 10π.μ. έως τις 30 Απριλίου και ώρα 1μ.μ.

Εγγραφές της τελευταίας στιγμής γίνονται μόνο στη γραμματεία του αγώνα και μπορούν να γίνουν δεκτές από 26 Απριλίου 5.30μ.μ. έως και μισή ώρα πριν την  ολοκλήρωση  του  NFL Athens  (12.30μ.μ.  στις  30 Απριλίου),  υπό  την προϋπόθεση πως υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στη φόρμα εγγραφής πέραν του ονοματεπώνυμου, του φύλου και του έτους γέννησης, απαραίτητη είναι και η εισαγωγή διεύθυνσης E-mail, για την αποστολή ενημερωτικού υλικού, καθώς και του αναμνηστικού διπλώματος μετά  την  ολοκλήρωση  του  αγώνα,  που  θα  πιστοποιεί  τα  χιλιόμετρα  που καταγράφηκαν και το χρόνο καταγραφής τους από κάθε συμμετέχοντα.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΛΙΚΟΥ

Παραλαβή υλικού ατομικών συμμετοχών (bib αριθμός, chip χρονομέτρησης- χιλιομέτρησης, αναμνηστικό t-shirt, κ.λπ), θα γίνεται στο σημείο παραλαβής το οποίο θα λειτουργεί στο ΚΠΙΣΝ στις 24 και 25 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 7μ.μ. και για 99 ώρες συνεχόμενα από τις 26 Απριλίου και ώρα 10π.μ. έως τις 30 Απριλίου και ώρα 12.30μ.μ. Παραλαβή υλικού ομάδων υποστήριξης (bib αριθμός, chip χρονομέτρησης-χιλιομέτρησης, αναμνηστικό  t-shirt,  κ.λπ.), προβλέπεται μόνο από τον προκαθορισμένο εκπρόσωπο κάθε ομάδας, από 19 έως 23 Απριλίου (12μ.μ.-6μ.μ.) στο κέντρο εγγραφών του Metropolitan Hotel.

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να γνωρίζουν πως μετά από κάθε παρουσία τους  στον  αγώνα,  τα  chip  χιλιομέτρησης-χρονομέτρησης  θα  πρέπει  να επιστρέφονται στη γραμματεία ώστε να καταχωρούνται τα χιλιόμετρά τους. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων που θέλουν να περπατήσουν ή να τρέξουν περισσότερο από μία  φορά, υπάρχουν ειδικά  μηχανήματα αυτόματης παραλαβής (δωρεάν) chip χιλιομέτρησης-χρονομέτρησης, για την χρήση των οποίων απαιτείται μόνο ένας κωδικός που είναι τυπωμένος στον αριθμό συμμετοχής (bib number).

Κάθε εγγεγραμμένος μπορεί να συμμετέχει στον αγώνα απεριόριστες φορές,εφόσον έχει ολοκληρώσει την αρχική εγγραφή.

ΕΠΑΘΛΑ ΝΙΚΗΤΩΝ

Οι πρώτοι δρομείς (άνδρες και γυναίκες) σε χιλιόμετρα, καθώς και η ομάδα που θα έχει τη μεγαλύτερη συνεισφορά σε χιλιόμετρα, που αυτόματα σημαίνει και  τη  μεγαλύτερη  κοινωνική  προσφορά  για  την  ενίσχυση  των  παιδικών ιδρυμάτων, θα βραβευθούν με ειδικά έπαθλα στο τέλος του αγώνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΤΟΜΙΚΗ

5  ευρώ  το άτομο για  συμμετοχή  στον  αγώνα  90  ωρών:  bib,  chip,  t-shirt, certificate 10 ευρώ το άτομο για συμμετοχή στον αγώνα 24 ωρών: bib, chip, t-shirt, certificate

3 ευρώ τα παιδιά από 7-12 στον αγώνα 90 ωρών: bib, chip, t-shirt, certificate

Τα παιδιά έως 6 δεν πληρώνουν συμμετοχή

ΟΜΑΔΙΚΗ

15 ευρώ  το άτομο  για ομάδες εταιριών και  οργανισμών: bib,  chip,  t-shirt, certificate 10 ευρώ το άτομο για ομάδες των χορηγών: bib, chip, t-shirt, certificate