Νέα συνεργασία του ΗΗG με την πλατφόρμα καινοτόμων παροχών υγείας WELMED

Ο Όμιλος HHG, με στόχο τη συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών του, προχωρά σε μία σημαντική συνεργασία με τη WelMed μία δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία καινοτόμων παροχών, συμβάλλοντας σημαντικά στην αναβάθμιση του τουρισμού υγείας και στην εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας. Το Hellenic Healthcare Group (HHG), ο μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος παροχής υπηρεσιών υγείας, προσφέρει πλέον, μέσω της πλατφόρμας WelBook της WelMed, προνομιακές υπηρεσίες υγείας, ανανέωσης και αναζωογόνησης σε ταξιδιώτες στη χώρα μας. Η διαρκώς βελτιούμενη ποιότητα των υποδομών και υπηρεσιών υγείας, οι σημαντικές επενδύσεις που πραγματοποιούνται σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, η άριστη κατάρτιση των επαγγελματιών υγείας, οι διεθνείς διακρίσεις, αλλά και το εκτεταμένο δίκτυο παροχής υπηρεσιών υγείας αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις για την ανάδειξη του HHG σε σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού στη χώρα μας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σήμερα αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των πολιτών που επιλέγει να συνδυάσει απλές ή και πολύπλοκες ιατρικές πράξεις με ταξίδια αναψυχής σε μία χώρα, όπως η Ελλάδα, με ήπιο κλίμα και υψηλού επιπέδου υγειονομικές υποδομές.

Σχετικά με τον Όμιλο HHG

Το Hellenic Healthcare Group (HHG) ιδρύθηκε το 2018 και διαθέτει 8 κορυφαία θεραπευτήρια –Yγεία, Μetropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta InterClinic στην Ελλάδα και Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο και Αρεταίειο Νοσοκομείο στην Κύπρο– τα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot, το Κέντρο Γενετικής και Γενωμικής ΆλφαLAB, τη Μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις και την Κλινική City Hospital στην Καλαμάτα. Οι πρότυπες νοσηλευτικές μονάδες (Center of Excellence) του HHG παρέχουν υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα και διεθνώς ανταγωνιστικές υπηρεσίες για κάθε θέμα υγείας, από τη γέννηση έως την τρίτη ηλικία, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Σχετικά με τη WELMED - WELBOOK

Η WelMed είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική πλατφόρμα καινοτόμων παροχών στους κλάδους του τουρισμού & της υγείας. Μέσω των αποκλειστικών συνεργασιών, η WelBook ήρθε για να ενισχύσει τον ελληνικό τουρισμό παρέχοντας αποκλειστικά προνόμια για τους τουρίστες όλων των συνεργαζόμενων μονάδων. Πλέον ο κάθε επισκέπτης μπορεί να επωφεληθεί μοναδικά τα προνόμια του καινοτόμου και αξιόπιστου loyalty scheme που έχουμε χτίσει τόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όσο και μετά από αυτό. Όσο πιο συχνά ταξιδεύεις στο δίκτυο της WelBook τόσο περισσότερες ιατρικές παροχές κερδίζεις.