Αυτή την Κυριακή 14 Μαίου, το Πρώτο Θέμα και το Metropolitan Hospital, σας προσφέρουν:

1. Έλεγχο του βυθού του οφθαλμού (βυθοσκόπηση) με 20€ σε ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη για τον εντοπισμό αλλοιώσεων διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας.
Η βυθοσκόπηση περιλαμβάνει έλεγχο του οπισθίου πόλου του βολβού με ή χωρίς διαστολή της κόρης για την διάγνωση σημείων διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας.
Ο σακχαρώδης διαβήτης αποτελεί μια από τις συχνότερες παθήσεις της εποχής μας με πολύ σοβαρές επιπτώσεις στην όραση, που μπορεί να φθάσουν μέχρι και σε τύφλωση. Τα άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη θα πρέπει να ελέγχονται προληπτικά τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Σε περίπτωση που έχουν προσβληθεί από διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, θα πρέπει να ελέγχονται πολύ πιο συχνά.

 

2. Δωρεάν έλεγχο καταλληλότητας, για να εκτιμηθεί, αν μπορείτε να κάνετε διαθλαστική επέμβαση και να δείτε τον κόσμο χωρίς γυαλιά ή φακούς επαφής.
Η εξέταση περιλαμβάνει το α΄ μέρος προεγχειρητικού ελέγχου για Διαθλαστική Χειρουργική και συγκεκριμένα : α)  Έλεγχο οπτικής οξύτητας, β) διαθλασιμετρία, 3) τονομέτρηση με αέρα, 4) αδρή μέτρηση βαθμών μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού και πρεσβυωπίας, 5) παχυμετρία κερατοειδούς, 6) πουπιλομετρία και 7) τοπογραφία κερατοειδούς. το πρώτο μέρος προεγχειρητικού ελέγχου για Διαθλαστική Χειρουργική.

3. Eκπτωση 50% στις διαθλαστικές επεμβάσεις για τη διόρθωση της μυωπίας, της υπερμετρωπίας, του αστιγματισμού και της πρεσβυωπίας
Με τις συγκεκριμένες επεμβάσεις μπορείτε να δώσετε λύση στη μυωπία (για μυωπία μέχρι 12 βαθμούς, η οποία να έχει διατηρηθεί σταθερή τουλάχιστον για δύο χρόνια), στην υπερμετρωπία (για υπερμετρωπία μέχρι 6 βαθμούς), στον αστιγματισμό (για αστιγματισμό μέχρι 6 βαθμούς) καθώς και στην πρεσβυωπία σας. Σε περίπτωση που οι βαθμοί της πάθησής σας υπερβαίνουν τα παραπάνω όρια, προσφέρονται άλλες εναλλακτικές λύσεις.

ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

1. Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση (2,00 ευρώ) όσο και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)
2. Καλέστε στο 210-4809050, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-16:00, για να κλείσετε το ραντεβού σας για τις εξετάσεις που επιθυμείτε να κάνετε. Το ραντεβού σας μπορείτε να το κλείσετε όταν επιθυμείτε και για όποια ημερομηνία επιλέξετε, μέχρι τις 31/12/2017.

ΟΡΟΙ – ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

1. Η χρονική ισχύς του κουπονιού είναι από 14/5/2017 έως και 31/12/2017.
2. Η χρήση του κουπονιού ισχύει για : α) έναν και μόνο έλεγχο του βυθού του οφθαλμού (βυθοσκόπηση) με 20€, β) μία και μόνο εντελώς δωρεάν επίσκεψη για δωρεάν έλεγχο καταλληλότητας, για να εκτιμηθεί αν ο ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει διαθλαστική επέμβαση για τη θεραπεία της μυωπίας,  της υπερμετρωπίας, του αστιγματισμού και της πρεσβυωπίας, β) μία και μόνο διαθλαστική επέμβαση με 50% έκπτωση.
3. Η προσφορά του ελέγχου καταλληλότητας ισχύει για άτομα ηλικίας 18-65 ετλων, που έχουν κάποιο διαθλαστικό σφάλμα, που τους καθιστά εξαρτημένους από γυαλιά ή φακούς επαφής. Σε περίπτωση μυωπίας, η μυωπία θα πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί για τουλάχιστον δύο χρόνια.
4. Η εξέταση καταλληλότητας περιλαμβάνει το α΄ μέρος προεγχειρητικού ελέγχου για Διαθλαστική Χειρουργική και συγκεκριμένα : α)  Έλεγχο οπτικής οξύτητας, β) διαθλασιμετρία, 3) τονομέτρηση με αέρα, 4) αδρή μέτρηση βαθμών μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού και πρεσβυωπίας, 5) παχυμετρία κερατοειδούς, 6) πουπιλομετρία και 7) τοπογραφία κερατοειδούς. το πρώτο μέρος προεγχειρητικού ελέγχου για Διαθλαστική Χειρουργική.
5. Η βυθοσκόπηση ισχύει μόνο για ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη και περιλαμβάνει έλεγχο του οπισθίου πόλου του βολβού με ή χωρίς διαστολή της κόρης για την διάγνωση σημείων διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας.
6. Η προσφορά δεν περιλαμβάνει συνταγογράφηση γυαλιών ή φαρμάκων και οι μετρήσεις δεν θα εκτυπώνονται.
7. Ο προγραμματισμός ραντεβού, καλώντας στον τηλεφωνικό αριθμό 210-4809050, είναι απαραίτητη προυπόθεση για την πραγματοποίηση των παραπάνω μετρήσεων και εξετάσεων.
8. Η προσφορά ισχύει μόνο με την επίδειξη του παρόντος την ημέρα του ραντεβού σας και η προσκόμισή του είναι απαραίτητη την ημερομηνία της επίσκεψης για την εξέταση.
9. Η χρήση του κουπονιού συνεπάγεται αποδοχή των παραπάνω όρων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Προγράμματα Επιβράβευσης του Metropolitan Hospital: www.metropolitan-hospital-connect.gr