Metropolitan Hospital

Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Εμβιομηχανικές, βιολογικές και τεχνολογικές εξελίξεις στην Ορθοπαιδική» με συντονιστή τον κ. Γεώργιο Σάπκα, Καθηγητή Ορθοπαιδικής και τον κ. Στέλιο Θεοχαράκη, Διευθυντή Ορθοπαιδικό Χειρουργό (συντονιστή συνεδρίας), πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 στο Aμφιθέατρο του Μetropolitan Hospital.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν όλα τα νεότερα δεδομένα στην αντιμετώπιση ορθοπαιδικών παθήσεων μεταξύ των οποίων ορθοβιολογικές θεραπείες, θεραπείες με βλαστοκύτταρα, χρήση της νανοτεχνολογίας στην ορθοπαιδική, ρομποτική χειρουργική, νέες τεχνικές σπονδυλοδεσίας, κ.λπ.

Ομιλητές θα είναι διακεκριμένοι Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί, συνεργάτες του Metropolitan Hospital, που με την άρτια επιστημονική γνώση και τη μακροχρόνια εμπειρία τους θα καλύψουν όλο των φάσμα των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της ορθοπαιδικής.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Σημειώνεται ότι οι κ.κ. Γεώργιος Σάπκας, Καθηγητής Ορθοπαιδικής και Χρήστος Θέος Διευθυντής Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων του Metropolitan Hospital, θα είναι ομιλητές σε επιστημονική ημερίδα με θέμα «Παθήσεις-Κακώσεις παιδιών και εφήβων», υπό την αιγίδα του δήμου Πόρου, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στις 11.00 π.μ., στο κτίριο Ανδρέας Συγγρός.

Πληροφορίες: 693 2226746, 21 0480 9828