Τα HealthSpot αποτελούν τα νέα, προηγμένα διαγνωστικά κέντρα του Hellenic Healthcare Group (HHG), του μεγαλύτερου ιδιωτικού Ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, τα οποία προσφέρουν μία ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή επιλογή για την υγεία και την πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη. Με την αξιοπιστία του HHG, τα HealthSpot παρέχουν υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες διάγνωσης και εξατομικευμένης αντιμετώπισης κάθε θέματος υγείας.

Τα Κέντρα είναι στελεχωμένα από εξειδικευμένους και διακεκριμένους ιατρούς, έμπειρο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό και εξοπλισμένα με την πιο σύγχρονη διαγνωστική τεχνολογία. Από τον προγραμματισμό των ραντεβού και το check-in κατά την άφιξη στο διαγνωστικό κέντρο, μέχρι την παραλαβή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων, τα HealthSpot ενσωματώνουν νέες τεχνολογίες που διευκολύνουν τον εξεταζόμενο, με ταχύτητα και ασφάλεια. Παράλληλα, η διαμόρφωση και αρχιτεκτονική των χώρων συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική για την άνετη και άμεση εξυπηρέτηση του κοινού.

Σε ανοιχτή επικοινωνία με τα έξι θεραπευτήρια του Ομίλου (Yγεία, Μetropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta InterClinic) τα HealthSpotv καινοτομούν, προσφέροντας τη δυνατότητα –πέραν της εξέτασης– απομακρυσμένης συνάντησης/συζήτησης με νοσοκομειακό ιατρό του Oμίλου για την έγκυρη ιατρική ερμηνεία των διαγνωστικών εξετάσεων (ή γνωμάτευση για τα αποτελέσματα των διαγνωστικών εξετάσεων).

Ο κ. Δημήτρης Σπυρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Hellenic Healthcare Group, δήλωσε σχετικά: «Με τη δημιουργία των HealthSpot, ο Όμιλος HHG προχωρά ακόμα ένα βήμα, υλοποιώντας το όραμά του για την ανάπτυξη της ιατρικής περίθαλψης στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές και με την πεποίθηση πάντα ότι η υγεία είναι δικαίωμα όλων σε όποιο σημείο κι αν βρίσκονται».

Τα πρώτα HealthSpot έχουν ανοίξει τις πόρτες τους σε Περιστέρι και Κηφισιά σε σημεία με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση, ενώ σύντομα ανοίγουν τα επόμενα σε κεντρικά σημεία στη Γλυφάδα και τον Πειραιά.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο «συν» στην υγεία σας στο healthspot.hhg.gr.

Σχετικά με τον Όμιλο HHG

Το Hellenic Healthcare Group (HHG) αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Διαθέτει 6 κορυφαία θεραπευτήρια – Yγεία, Μetropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta InterClinic – την εταιρία Y-Logimed, με αντικείμενο την εμπορία ιατροτεχνολογικών προϊόντων, το Κέντρο Γενετικής και Γενωμικής Alab, την εταιρία Business Care, που παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας και υγείας στην εργασία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, την καινοτόμο ψηφιακή υπηρεσία απομακρυσμένης ιατρικής επίσκεψης  Digital Clinic, το σύγχρονο εκπαιδευτικό Kέντρο Heal Academy και τα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot.