Ο όμιλος HHG υποστηρικτής των Insurance Awards 2022

To Hellenic Healthcare Group (HHG), ο μεγαλύτερος όμιλος παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, υποστηρίζει το διαγωνισμό των Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στη δυναμική της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Τα Insurance Awards διοργανώνονται από το κλαδικό περιοδικό «Ασφαλιστικό Marketing» με σκοπό την ανάδειξη των κορυφαίων γραφείων Μεσιτών & Πρακτόρων της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς.

Ο διαγωνισμός των FMIA ο οποίος πραγματοποιείται από το 1992, αξιολογεί ποιοτικά & ποσοτικά στοιχεία εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση σε 6 βασικές κατηγορίες βράβευσης.

Με σκοπό την εξασφάλιση της διαφάνειας και της αμεροληψίας του θεσμού των “Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης”, η εποπτεία της διαδικασίας διεξαγωγής του ανατέθηκε στην Grant Thornton, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ανεξάρτητων ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η τελετή βράβευσης των νικητών στον διαγωνισμό θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σήμερα το Hellenic Healthcare Group διαθέτει 7 κορυφαία θεραπευτήρια, το Υγεία, το Metropolitan Hospital, το Μητέρα, το Metropolitan General, το Λητώ, το Creta InterClinic στην Κρήτη και το Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Κύπρο. Επίσης, διαθέτει τα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot, κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας Homecare, την εταιρία εμπορίας ιατροτεχνολογικών προϊόντων Y-Logimed, το Κέντρο Μοριακής Βιολογίας και Γονιδιωματικής A-Lab, την εταιρία Business Care που παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας και υγείας στην εργασία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, και το σύγχρονο Εκπαιδευτικό Κέντρο Heal Academy για εκπαίδευση, μετεκπαίδευση, κατάρτιση και έρευνα σε θέματα ιατρικής, νοσηλευτικής και όλων των επιστημών υγείας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα βραβεία στην ιστοσελίδα www.morakisawards.gr