Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη Λεμφολογική Εκπαιδευτική Ημερίδα στο Metropolitan Hospital

13072023

Με επιτυχία στέφθηκε η 1η Λεμφολογική Εκπαιδευτική Ημερίδα που διοργανώθηκε στις 19/6/23 στο αμφιθέατρο του Metropolitan Hospital από το Κέντρο Διάγνωσης, Πρόληψης και Θεραπείας Λεμφοιδήματος- Λεμφικών Παθήσεων για Παιδιά και Ενήλικες του Metropolitan Hospital. Ο Διευθυντής του Κέντρου Ε. Δημακάκος θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς την Διεύθυνση του Metropolitan Hospital τους κυρίους Δ. Σπυρίδη, Σ. Γιακουμάκη, Δ. Ρολόγη, Π. Δερβένη, Α. Ρασιδάκη, τον Πρόεδρο εκπαίδευσης HEAL Academy του Ομίλου HHG Π. Σκανδαλάκη, την διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Ουρ.  Γκουρβέλου, την Τεχνική Υπηρεσία, το τμήμα Προώθησης και Marketing, την Οργανωτική Επιτροπή της Ημερίδας και κυρίως τους Προέδρους, Ομιλητές, Σχολιαστές και Συμμετέχοντες στην παρακολούθηση της Ημερίδας. Τέλος ευχαριστεί την Ελληνική Λεμφολογική Εταιρεία, τον Προέδρο της Ν. Αρκαδόπουλο και τα μέλη της για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη στην διοργάνωση της Ημερίδας και το γραφείο διοργάνωσης συνεδρίων Conco Meetings and Events και ιδιαιτέρως τις Τ. Ζόμπολα, Μ. Μαντάλα και Α. Σουμπασάκου για την πλήρη διοργάνωση της Ημερίδας.

Στην φωτογραφία, οι επίσημοι καλεσμένοι από αριστερά προς τα δεξιά στην κάτω σειρά

Ο Καθηγητής Γ. Ζωγράφος Πρόεδρος Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου του ΕΟΠΠΥ

Ο Καθηγητής Π. Σκανδαλάκης Πρόεδρος HEAL Academy του ομίλου HHG

Ο Σεβασμιότατος κ.κ. Σεραφείμ Μητροπολίτης Πειραιά και Φαλήρου

Ο κ. Ν. Πλατανησιώτης Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά

Ο Καθηγητής Ν. Αρκαδόπουλος Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Ελληνικής Λεμφολογικής Εταιρείας

Η Διευθύντρια κυρία Σαριδάκη Πρόεδρος της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας

Ο Καθηγητής Χ. Δερβένης Αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Metropolitan Hospital Και Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Metropolitan Hospital

Γνωστοποίηση από την Αμερική και την Ευρώπη

Αμερική και Ευρώπη γνωστοποίησαν τις προσπάθειες Εκπαίδευσης και Ενημέρωσης στην Διάγνωση και Αντιμετώπιση Λεμφοιδηματος που διοργάνωσε το Κέντρο Λεμφοιδηματος -Λεμφικών Παθήσεων του Metropolitan Hospital. Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Λεμφολογικής Εταιρείας, William Repicci, CEO του Lymphatic Education and Research Network και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Λεμφολογικής Εταιρείας, F. Boccardo,  ενημέρωσαν το κοινό τους για την η 1η Λεμφολογική Εκπαιδευτική Ημερίδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο Lymphatic News Monthly (mailchi.mp)

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.eurolymphology.org/

Dr. Dimakakos is a highly accomplished Vascular Internist with an impressive portfolio of lymphatic leadership roles. He is currently Director at the Center of Prevention, Diagnosis, and Treatment of Lymphedema-Lymphatic Diseases at Metropolitan Hospital. Additionally, he serves as Vice President of the Scientific Committee of the European Society of Lymphology. On June 29, Dr. Dimakakos hosted Lymphology Education Day in Greece at Metropolitan Hospital in Greece. William Repicci, LE&RN CEO & President, was invited to write the program introduction welcoming 60 speakers and chairmen to the event, where he applauded their commitment to advancing the care of people living with lymphatic diseases.

dimakakos