Διαγωνισμός: κερδίστε 5 δωρεάν συμμετοχές στο Πρόγραμμα Πρόληψης «Πνευμόνων Υγεία»

Η διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα συνήθως γίνεται αργά, γιατί τα συμπτώματά του εμφανίζονται αργά ή μπορεί να υποτιμηθούν από έναν βαρύ καπνιστή, ενώ η προϋπόθεση για μια πιο αποτελεσματική θεραπεία είναι η έγκαιρη διάγνωσή του.

Με στόχο να αλλάξει αυτή τη δυσάρεστη πραγματικότητα που αφορά περισσότερο από όλους τους καπνιστές, το Metropolitan Hospital παρουσιάζει το πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου «Πνευμόνων Υγεία», που δημιούργησαν το Πρότυπο Κέντρο Κλινικών Μελετών, η Πνευμονολογική Κλινική ΠΝΟΗ, το Τμήμα Επεμβατικής Πνευμονολογίας και το Τμήμα Ιατρικής Απεικόνισης του Θεραπευτηρίου. Στο πρόγραμμα μπορεί να συμμετέχει οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο άτομο είτε μέσω εξέτασης σε ειδικό εξωτερικό ιατρείο είτε μέσω του μη κερδοσκοπικού φορέα Fairlife, αν ανήκει σε κοινωνικά ευπαθή ομάδα.

Πέντε (5) άτομα από την ομάδα υψηλού κινδύνου (καπνιστές 40-80 ετών) θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από μία συμμετοχή στο πρόγραμμα εντελώς δωρεάν.

Κάθε συμμετοχή περιλαμβάνει:

Αρχική συμβουλευτική συζήτηση και εκτίμηση του κινδύνου από ειδικό ιατρό-σύμβουλο. Στη συνέχεια, εφόσον πληρούνται τα κριτήρια ένταξης στο Πρόγραμμα, αξονική τομογραφία χαμηλής δόσης ακτινοβολίας, της οποίας τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο ενδιαφερόμενο άτομο σε δεύτερη συνεδρία από ομάδα εξειδικευμένων ογκολόγων και πνευμονολόγων, η οποία θα προσφέρει και περαιτέρω συμβουλευτική προσέγγιση.

Πώς θα κερδίσετε μια δωρεάν συμμετοχή στο πρόγραμμα «Πνευμόνων Υγεία»;

Κάντε like στη σελίδα μας στο Instagram & share την ανάρτηση αυτή για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 30 Iουνίου 2022 και όλοι οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στο: https://bit.ly/3aUR89A