5ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής, 9 Οκτωβρίου 2021, στο Divani Caravel: για μια ακόμα χρονιά «ψυχή» του η Παιδιατρική Metropolitan

Η Παιδιατρική Metropolitan, για μια ακόμα χρονιά, στηρίζει και ενισχύει με το κύρος της και τους αναγνωρισμένης αξίας ιατρούς της, ως συνδιοργανώτρια αρχή και ως «οικοδέσποινα», πάντα σε συνεργασία με την Εταιρία Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Παιδιατρική, το 5ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου Divani Caravel, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021.

Και φέτος τα νέα για το Σεμινάριο είναι πολλά και πολλές οι εξελίξεις που θα παρουσιαστούν από τους ανάλογους εκλεκτούς ομιλητές.

Το πρώτο νέο αφορά την προσαρμογή του Σεμιναρίου στις συνθήκες που έχει επιβάλλει η πανδημία. Έτσι, φέτος, το Σεμινάριο θα είναι υβριδικό, θα πραγματοποιηθεί, δηλαδή, τόσο με φυσική παρουσία − υπό τη σχολαστική τήρηση όλων των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων, όσο και με ταυτόχρονη διαδικτυακή παρουσίαση για τους εγγεγραμμένους συνέδρους που θα επιλέξουν να το παρακολουθήσουν με αυτόν τον τρόπο. Συνεπώς, οι σύνεδροι μπορούν να επιλέξουν είτε τον δια ζώσης απρόσκοπτο και εποικοδομητικό διάλογο και τη δυνατότητα επίσκεψης στην έκθεση των φαρμακευτικών εταιριών, είτε την άνεση του δικού τους χώρου. Και οι μεν και οι δε, όμως. θα επωφεληθούν από την παρακολούθηση των άκρως ενδιαφερουσών συνεδριών που είναι στο πρόγραμμα παρουσίασης, με την 5η, τη συνεδρία δηλαδή που θα ολοκληρώσει το Σεμινάριο, να αφορά τα νεότερα για την COVID-19. Επιπλέον, σε όλους τους συμμετέχοντες θα παρασχεθεί πιστοποιητικό συμμετοχής, με μόρια για τους ιατρούς εφόσον έχει καλυφθεί ο απαιτούμενος χρόνος παρακολούθησης.

Η συμμετοχή στο Σεμινάριο είναι δωρεάν. Για το πλήρες πρόγραμμα του Σεμιναρίου, τους ομιλητές και την εγγραφή σας πατήστε εδώ.

Η Παιδιατρική Metropolitan, δια του Διευθυντή της Dr. Γεωργίου Τσόλα και δια του Ειδικού Συμβούλου της Διοίκησης, Καθηγητού Δημητρίου Καφετζή, και όλο το Δ.Σ. της Εταιρίας Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Παιδιατρική καλούν παιδιάτρους, ερευνητές, ακαδημαϊκούς, φοιτητές και νοσηλευτικό προσωπικό να επωφεληθούν από το Σεμινάριο είτε με τη φυσική είτε με τη διαδικτυακή παρουσία τους.