Ο όμιλος HHG μεγάλος χορηγός του συνεδρίου «Σύγχρονο σύστημα υγείας με επίκεντρο τον άνθρωπο» από το Πρώτο Θέμα και το ygeiamou.gr
Με όραμα να πρωταγωνιστεί στη σύγχρονη ανάπτυξη των υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, το Hellenic Healthcare Group, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος παροχής υπηρεσιών υγείας στη χώρα μας, στηρίζει ως μεγάλος χορηγός το συνέδριο με θέμα «Σύγχρονο σύστημα υγείας με επίκεντρο τον άνθρωπο» που διοργανώνουν, για τέταρτη συνεχή χρονιά, το ιατρικό site ygeiamou.gr και η εφημερίδα Πρώτο Θέμα
Στόχος του HHG είναι να συμβάλλει στο δημόσιο διάλογο για την ανάπτυξη ενός σύγχρονου και ανθρωποκεντρικού συστήματος με ποιοτικές υπηρεσίες, σύγχρονες πρακτικές διοίκησης και περίθαλψης αλλά και συνέργειες μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα σε ένα συνέδριο που εξελίσσεται σε θεσμό και σημείο αναφοράς για την υγεία στην Ελλάδα. 
Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, θα παρουσιάσουν τον κεντρικό σχεδιασμό των κομμάτων τους για τον τομέα της Υγείας. Παράλληλα, στο πλαίσιο μίας ανοιχτής συζήτησης στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ-Ριζοσπαστική Συμμαχία και του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, αρμόδια για την Υγεία, την Οικονομία και την Ψηφιακή Διακυβέρνηση θα κληθούν να απαντήσουν σε στοχευμένα ερωτήματα θεσμικών εκπροσώπων και μελών της ιατρικής κοινότητας, της φαρμακευτικής αγοράς και της κοινωνίας των πολιτών.
Σημειώνεται ότι στην ενότητα «Ποιοτική Φροντίδα Υγείας» του συνεδρίου θα συμμετέχει ενεργά ο Σέργιος Σταμπουλούς, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικών Κλινικών και Προϊστάμενος του Νομικού Τμήματος του Hellenic Healthcare Group. 
Το συνέδριο πραγματοποιείται την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα 176 74).