Δωρεάν εξετάσεις στη Ναύπακτο από την «Πρόληψη»

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Ναυπάκτου το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου στο κλιμάκιο ιατρών των θεραπευτηρίων Μetropolitan Hospital και Metropolitan General του Ομίλου HHG, το οποίο πραγματοποίησε σειρά δωρεάν προληπτικών εξετάσεων στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν περίπου 400 εξετάσεις που αφορούσαν καρδιολογικό έλεγχο, αγγειολογικό, ορθοπαιδικό καθώς και μαστολογικό, στο Κέντρο Υγείας Ναύπακτου. Μεταξύ των εξεταζόμενων ήταν και παιδιά του Συλλόγου ΑΜΕΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας «Αλκυόνη».

Την ιατρική ομάδα συγκροτούσαν οι κ.κ. Δημήτριος Δόβρης Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Ευάγγελος Νικολόπουλος Αγγειοχειρουργός, Βασίλειος Τρίγκας Χειρουργός Μαστού από το Metropolitan Hospital και oι κ.κ. Κώστας Κοντός Καρδιολόγος και Σπυρίδων Σμπαρούνης Γενικός Χειρουργός από το Metropolitan General.

Από το 2016 μέχρι σήμερα το πρόγραμμα «Πρόληψη» του Μetropolitan έχει επισκεφτεί χωριά της Εύβοιας, τη Τζια, τη Σκύρο, την ορεινή Κορινθία, τη Φθιώτιδα, την Κόνιτσα, την Ανδραβίδα και άλλα μέρη της χώρας, έχοντας εξετάσει χιλιάδες κατοίκους…και το ταξίδι συνεχίζεται!

 

Εικόνα από το πρόγραμμα «Πρόληψη» στην Ναύπακτο - 9
Εικόνα από το πρόγραμμα «Πρόληψη» στην Ναύπακτο - 10
Εικόνα από το πρόγραμμα «Πρόληψη» στην Ναύπακτο - 1
Εικόνα από το πρόγραμμα «Πρόληψη» στην Ναύπακτο - 2
Εικόνα από το πρόγραμμα «Πρόληψη» στην Ναύπακτο - 3
Εικόνα από το πρόγραμμα «Πρόληψη» στην Ναύπακτο - 4
Εικόνα από το πρόγραμμα «Πρόληψη» στην Ναύπακτο - 5
Εικόνα από το πρόγραμμα «Πρόληψη» στην Ναύπακτο - 6
Εικόνα από το πρόγραμμα «Πρόληψη» στην Ναύπακτο - 7
Εικόνα από το πρόγραμμα «Πρόληψη» στην Ναύπακτο - 8