Το Πρόγραμμα «Πρόληψη» του Metropolitan ταξιδεύει ξανά!

Το Πρόγραμμα «Πρόληψη» του Metropolitan ταξιδεύει το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στο Αχίλλειο και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στους Αγίους Θεοδώρους, περιοχές του δήμου Αλμυρού με κλιμάκιο ιατρών των θεραπευτηρίων Μetropolitan Hospital & Metropolitan General, προσφέροντας δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στον τοπικό πληθυσμό και σε όλους τους κατοίκους των γύρω χωριών, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας.

Η ιατρική ομάδα που θα πραγματοποιήσει τους ελέγχους αποτελείται από Αγγειοχειρουργό, Ορθοπαιδικό, Καρδιολόγο και Χειρουργό Μαστού.

Από το 2016 μέχρι σήμερα το πρόγραμμα «Πρόληψη» του Μetropolitan σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση έχει επισκεφτεί χωριά της Εύβοιας, τη Ναύπακτο, τη Τζιά, τη Σκύρο, την ορεινή Κορινθία, τη Φθιώτιδα, την Κόνιτσα και άλλα μέρη, έχοντας εξετάσει εκατοντάδες κατοίκους… και συνεχίζει!

Η ενέργεια αποτελεί συνέχεια μιας σειράς ανάλογων ελέγχων με στόχο την πρόληψη, που λαμβάνουν χώρα εδώ και αρκετά χρόνια, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας και εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σύνολο ενεργειών που πραγματοποιούνται από τα θεραπευτήρια Μetropolitan Hospital & Metropolitan General στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.