Με συντονιστή τον ιατρό Βασίλειο Μπαρμπούνη, Παθολόγο-Ογκολόγο, Διευθυντή της Γ’ Ογκολογικής Κλινικής του Metropolitan Hospital, το Ελληνικό Κολλέγιο Μαστολογίας, εναρμονιζόμενο με τις ανάγκες της εποχής όσον αφορά την επιστημονική εκπαίδευση/ενημέρωση, διοργανώνει κύκλο webinar με θέμα: «Η εβδομαδιαία ενημέρωσή σου στην ογκολογία».

Τα σεμινάρια, που θα πραγματοποιούνται πάντα ημέρα Τρίτη, θα ξεκινήσουν την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 25 Μαΐου 2021.

 

Θα είναι τρίωρης διάρκειας (6 μ.μ. – 9 μ.μ.) και θα έχουν τη μορφή εισήγησης την οποία θα ακολουθούν ερωτήσεις-τοποθετήσεις-σχόλια από τους συμμετέχοντες.

Το αντικείμενο του πρώτου σεμιναρίου είναι ο  Γενετικός Έλεγχος με εισηγήτρια τη γενετίστρια Φλωρεντία Φωστήρα, PhD, Κλινική Εργαστηριακή Γενετίστρια στο Εργαστήριο Μοριακής Διαγνωστικής, στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

Από την πλευρά του Metropolitan Hospital θα συμμετέχουν ως εισηγητές η ιατρός Ελένη Λινάρδου, MD, PhD, Διδάκτωρ Imperial College London, Διευθύντρια Δ' Ογκολογικής Κλινικής, ο ιατρός Αθανάσιος Δημόπουλος, Ακτινοθεραπευτής-Ογκολόγος, Διευθυντής Ακτινοθεραπευτικής Κλινικής και ο ιατρός Δημήτριος Μπαφαλούκος, Παθολόγος-Ογκολόγος, Διευθυντής, Α’ Ογκολογικής Κλινικής, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστημίου Δ.Α.

Η παρακολούθηση του webinar είναι δωρεάν και χωρίς καμία άλλη υποχρέωση για οποιονδήποτε θελήσει να συμμετάσχει, παρά μόνο τη δημιουργία ή την ύπαρξη λογαριασμού στο site www.livemed.gr.

Το webinar απευθύνεται σε  οποιονδήποτε ιατρό ενδιαφέρεται να ενημερωθεί, να συμμετάσχει στην ανταλλαγή απόψεων και να ωφεληθεί από τις γνώσεις και την εμπειρία των εισηγητών στο πεδίο της ογκολογίας.