‘’ΚΑΡΔΙΟΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ : Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΕΣ ΔΙΑΛΛΕΞΕΙΣ’’

Το Καρδιομεταβολικό Κέντρο του Metropolitan Hospital (και ευρύτερα των Metropolitans του HHG) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Σορβόννης Γαλλίας εξαγγέλλουν και οργανώνουν σειρά μετεκπαιδευτικών συνεδριών και μαθημάτων

στα πλαίσια υλοποίησης του ετήσιου μετεκπαιδευτικού προγράμματος του ΚΑΡΔΙΟΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ για τρίτη συνεχή χρονιά.

Το ΚΑΡΔΙΟΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΚΜΣ) πραγματοποιείται ως αποτέλεσμα της αναγκαιότητας, επικέντρωσης και εξειδίκευσης γνώσεων στην Καρδιομεταβολική Ιατρική. Η καρδιομεταβολική ιατρική είναι ο πλέον προβεβλημένος και σύγχρονος τομέας ιατρικής, που μετά το 2019 ιδιαίτερα στην Αμερική αναδείχθηκε και προβλήθηκε σημαντικά. Η Καρδιομεταβολική Ιατρική είναι η ιατρική της διάγνωσης, παρακολούθησης και θεραπείας των καρδιομεταβολικών νοσημάτων: Παχυσαρκία, μεταβολικό σύνδρομο, υπέρταση, δυσλιπιδαιμικές διαταραχές, σακχαρώδης διαβήτης. Καταστάσεις και νοσήματα που έχουν ιδιαίτερα αυξημένο επιπολασμό και συχνότητα στην πατρίδα μας.

Στις 26 Οκτωβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 5μμ στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Metropolitan Hospital θα πραγματοποιηθεί η 1η πανηγυρική συνεδρία της νέας χρονιάς. Θα υπάρξουν χαιρετισμοί από ιατρικούς φορείς και θα επακολουθήσουν οι εναρκτήριες διαλέξεις :

  • Σακχ. Διαβήτης : Ο νέος ορίζοντας αντιμετώπισης Α. Μελιδώνη
  • Υπερ και Δυσλιπιδαιμίες 2022. Οι νεώτερες αγωγές Γ. Κολοβού
  • Τί νεότερο στην καρδιολογία το 2022 . Σ. Φούσας

 

Topic: ΚΑΡΔΙΟΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 22 - 23 «Εναρκτήριες Διαλέξεις»

Time: Oct 26, 2022 05:00 PM Athens

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 825 9287 5668

Passcode: 083463

Θα είναι τιμή και χαρά για εμάς η παρουσία σας.

Οργανωτική Επιτροπή: Γ. Κολοβού, Α. Μελιδώνης, Σ. Φούσας